Yildirim sonrasi elektirik dalgalanmasi sonucu tvboxum yandi

parstv

Paylaşımcı
Konular
47
bugunki firtina sonrasi 2 sokak gerimize yildirim dustu yangin cikti bu arada elektiriklerde dalgalanma oldu sonucu benim tvboxum yandi simdi yeni cihaz alacagim ama soyle bisey ariyorum benim sansar tv de bir cok kanalda telefonumda ses geliyor ama boxta ses sorunu olmayan bir cihaz ariyorum fiyat onemli degil 2500₺ lik telefonda sorunsuz calisiyor yayinlarim ama boxlarda problem

bugunki firtina sonrasi 2 sokak gerimize yildirim dustu yangin cikti bu arada elektiriklerde dalgalanma oldu sonucu benim tvboxum yandi simdi yeni cihaz alacagim ama soyle bisey ariyorum benim sansar tv de bir cok kanalda telefonumda ses geliyor ama boxta ses sorunu olmayan bir cihaz ariyorum fiyat onemli degil 2500₺ lik telefonda sorunsuz calisiyor yayinlarim ama boxlarda problem
Geçmis olsun ustad

Üstad geçmiş olsun dreamstar bakabilirsiniz

Geçmiş olsun

Allah beterinden saklasın

bu arada önemli cihazlar için tavsiye ederim

Çok çok geçmiş olsun , ben akım korumalı priz kullanıyorum tüm ürünlerde ne olur ne olmaz ;)

Geçmiş olsun. Olan cihaza olsun. Modemlerde de oluyor. Cana gelmesin.

Geçmiş olsun @parstv usta sana bir şey olmasın cihazı bir şekilde alırsın @birdirbir dediği gibi akım korumalı priz al bence ben yıllardır kullanırım Tunçmatik ten şaşma en sağlamıdır

geçmiş olsun istersen bende

Mi Box S 4K Android TV Box var satıyorum ilgilenirsen anlaşırız​

Geçmiş olsun olan cihaza olsun cana birşey gelmesin.

Next start 4k pro al bence .stabil bi cihaz.mediamarktan 2000 bine aldım ama 2900 e dayanmış fiyatı.

4-5 gün önce çok sevdiğim bir dostumdan hediye olarak Next Start Pro 4K aldım. İş görecek seviyede, çok profosyonel kullanmayacaksanız fazlasıyla işinizi görecektir. @Sinetech ustamız da uzun süre Youtube yayınlarında bu cihazı sıkıntısız bir şekilde kullandı.

4-5 gün önce çok sevdiğim bir dostumdan hediye olarak Next Start Pro 4K aldım. İş görecek seviyede, çok profosyonel kullanmayacaksanız fazlasıyla işinizi görecektir. @Sinetech ustamız da uzun süre Youtube yayınlarında bu cihazı sıkıntısız bir şekilde kullandı.
reis çok profesyonel olarak apk test leri icin kullaniyoruz genelde yeni apk cikaracaktim kumanda testi yapacaktik bugun artik cihaz gelince bakacagiz

reis çok profesyonel olarak apk test leri icin kullaniyoruz genelde yeni apk cikaracaktim kumanda testi yapacaktik bugun artik cihaz gelince bakacagiz
Şu an ben de kendi uygulamamın kumandalı versiyonu için testleri bunda yapıyorum.

Geri