Öneri Yerli Dizi Haberleri

Yağmur Tanrısevsin'in “Benim Adım Aylamaz” dizisindeki partneri yapay zeka oldu​

Sema Ali Erol, Türküler Özgül ve Mahir Erol’un yazdığı dizide bir kadın doğum doktoru olan Aylamaz’ı oynayan Yağmur Tanrısevsin'in dizideki partneri ise ‘yapay zeka’ oldu.

tarafından

Yağmur Tanrısevsin’in “Benim Adım Aylamaz” dizisindeki partneri yapay zeka oldu

TRT tabii’nin yeni dizisi “Benim Adım Aylamaz”ın hazırlıkları sürüyor. Dizinin başrol karakteri “Aylamaz”ı Yağmur Tanrısevsin canlandıracak. Sema Ali Erol, Türküler Özgül ve Mahir Erol’un yazdığı dizide bir kadın doğum doktoru olan Aylamaz’ı oynayan Yağmur Tanrısevsin’in dizideki partneri ise ‘yapay zeka’ oldu.

yagmur-1.png

Yağmur Tanrısevsin
10 bölümlük “Benim Adım Aylamaz” dizisinde yapay zeka ile ‘aşk yaşayan’ bir kadını canlandıracak. Çekimlerinin bir kısmı İstanbul bir kısmıysa Makedonya Üsküp’te gerçekleştirilecek dizi Ağustos’un son haftası sete çıkacak.

Naz Göktan Yargı ekibinin yeni dizisi “Sahtekârlar”da​

Ali Bilgin’in yöneteceği, Sema Ergenekon’un yazdığı dizide Hilal Altınbilek ailesinin borçlarını kapatmak için hırsızlık yapan Reyhan’a, Burak Deniz babasının izinden gidip avukat olan Ertan’a hayat veriyor.

tarafından

Naz Göktan Yargı ekibinin yeni dizisi “Sahtekârlar”da

“Sahtekarlar” dizisinin önümüzdeki hafta sete çıkması planlanıyor. Ali Bilgin’in yöneteceği, Sema Ergenekon’un yazdığı dizide Hilal Altınbilek ailesinin borçlarını kapatmak için hırsızlık yapan Reyhan’a, Burak Deniz babasının izinden gidip avukat olan Ertan’a ve Tamer Levent de gayrımeşru çocuğunun peşinde olan kudretli iş insanı Hidayet Kutman’a hayat verecek.

nazgoktan_1662107008_2918287559100680160_1269765884.jpg

NESLİHAN DİZİNİN KİLİT KARAKTERİ

Üç farklı insanın buluşma hikâyesini anlatan dizinin kilit karakterlerinden “hizmetçi Neslihan”a hayat verecek oyuncu da belli oldu. Etkili oyunculuğuyla tanınan Naz Göktan, yeni sezonun gözde dizilerinden “Sahtekârlar”ın kadrosunda önemli bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

Özgü Namal ve Mehmet Günsür'ü buluşturan "Kıskanmak" dizisi sete çıktı​

Ay Yapım'ın NOW için hazırladığı "Kıskanmak" dizisinin çekimleri bugün başladı. Dizi Nahid Sırrı Örik'in aynı adlı romanından uyarlandı.

tarafından

Özgü Namal ve Mehmet Günsür’ü buluşturan “Kıskanmak” dizisi sete çıktı

Özgü Namal ve Mehmet Günsür‘ün abi kardeşi canlandırdığı ve insan karakterinin en tehlikeli duygusu olan kıskançlık duygusunun ele alındığı “Kıskanmak” dizisinin çekimleri başkadı. Nahid Sırrı Örik‘in eserinden uyarlanan dizide olaylar Özgü Namal Seniha’ya, Mehmet Günsür “Halit”e, Selahattin Paşalı “Nüzhet” ve Hafsanur Sancaktutan da “Mükerrem”i canlandıracak.

Kiskanmak-10-scaled.jpg

Nadim Güç‘ün yönettiği, Yılmaz Şahin‘in yazdığı dizi eylül ayında NOW’da yayınlanacak. Dizide başlıca rolleri Beril Pozam, Ayda Aksel, İştar Gökseven, Cem Uslu, Dilara Aksüyek, Zeynep Yüce, Rozet Hubeş, Hande Doğandemir, Lila Gürmen ve İpek Tuzcuoğlu paylaşıyor.

Seray Gözler “Can Borcu” dizisiyle ekrana dönüyor​

Can Borcum” dizisinin ikinci sezon çekimleri başlıyor. Yarın Beykoz Kundura Fabrikası’nda yeni sezon okuma provası yapılacak olan diziye yeni hikâyede Emir Benderlioğlu ve Serra Pirinç katılmıştı.

tarafından

Seray Gözler “Can Borcu” dizisiyle ekrana dönüyor

NTC Medya imzalı atv’nin “Can Borcu” dizisinin ikinci sezon çekimleri başlıyor. Yarın Beykoz Kundura Fabrikası’nda yeni sezon okuma provası yapılacak olan diziye yeni hikâyede Emir Benderlioğlu ve Serra Pirinç katılmıştı. Bülent İnal, Ebru Özkan ve Mine Tugay’ı buluşturan dizinin kadrosuna son olarak değerli bir oyuncu katıldı.

seraygozler_1555517731_2024151895036077299_1375538479.jpg

URFALI SERMİNE KARAKTERİNE HAYAT VERECEK
Usta oyuncu Seray Gözler “Can Borcu”yla el sıkıştı. Gözler, Urfalı Sermine karakterine hayat verecek. Geçmişinde büyük acılarla sınanmış olan, oldukça inatçı bir kişiliğe sahip olan Sermine, hikâyede sürpriz gelişmelerin yaşanmasına neden olacak.

Aynadaki Yabancı dizisinde Simay Barlas’ın partneri Caner Topçu oldu​

Yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği MF Yapım imzalı yeni iddialı dizisi kod adı “Aynadaki Yabancı” (İsim değişebilir) yakında sete çıkacak.

Aynadaki Yabancı dizisinde Simay Barlas’ın partneri Caner Topçu oldu

Atv’nin yeni yayın döneminde ekrana getireceği yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği MF Yapım imzalı yeni iddialı dizisi kod adı “Aynadaki Yabancı” (İsim değişebilir) yakında sete çıkacak. Ay sonunda atv’nin yeni yayın dönemi tanıtımında da yer alacak olan dizinin diğer başrol karakteri Kaan’a hayat verecek oyuncu belli oldu.

canrtopcu_1688806534_3142259420812733866_47959739675-1.jpg
ESTETİK CERRAH KAAN’A KARŞILAŞACAK

Genç kuşağın başarılı oyuncularından Caner Topçu dizide estetik cerrah Kaan’a hayat verecek ve Simay Barlas’ın hayat vereceği Azra yeni adıyla Defne’nin hayatını değiştirecek. Eşi Alihan’dan (Onur Tuna) kaçan ve tek isteği 5 yaşındaki kızı Leyla’ya ulaşmak olan Azra’nın yolu Kaan’la kesişecek. Eda Teksöz’ün yöneteceği diziyi Pelin Gülcan, Lara Bulut Tecim ve Batuhan Özbay kaleme alıyor.

2 Eylül Salı günü ekrana gelmesi planlanan yeni bir değişiklik olmazsa yeni sezonun ilk dizisi olacak. Geçen yıl da sezonu atv 'yla açmıştı.

1755108221711

Geri