Yeni Tv Box'a yüklenmesi gereken uygulamalar?

Swindlerim

Üye
Konular
1
Selamlar ilk defa almış bulunmaktayım önerdiğiniz uygulamalar (dizi,film,browser programları dahil) önerilerinizi alabilir miyim teşekkürler.

Sendfiles to TV
Cx dosya gezgini
Cloudstream
Tizen tube
Analiti (internet hız ölçer)
Octohid VPN
Televizo (IPTV player)
Mydream Tv
Stremio
İlk aklıma gelen ben de yüklü olanlar.
Yeni cihazınız hayırlı olsun.iyi eğlenceler...

Selamlar ilk defa almış bulunmaktayım önerdiğiniz uygulamalar (dizi,film,browser programları dahil) önerilerinizi alabilir miyim teşekkürler.
Film dizi canlı yayın vb. İçin vazgeçilmez uygulama Cloudstream,

Dosyaları görebilmek için Dosya Yöneticisi ( File Manager)

Tuş atama, kumandayı mouse gibi kullanma, ana ekranda görünmeyen uyguları gösterme, arka plandakileri vb. kapatmak için TvQuickActions

Cepten dosya aktarmak için Send Files To Tv, LocalSent veya Atvtools

Tam Türkçe karakterli klavye içi LeanKeyboard

Cloudstream kraptorcs3 içinde var ama ayrıca kurmak istersen Rectv.

İptv yüklemek istersen XCIPTV , Televizo vb., MyDreamtv

Netfly (Yabancı sunucu üstünden canlı yayın, dizi, film)

Vpn için ByeDPI

Luncher için Projectivy Lucnher

Tarayıcı için Browser

Youtube reklamsız girmek için Tizentube.

Bunların bir çoğunu tek bir yerden indirmek için Unlinked uygulaması

Aklıma gelenler.

Son düzenleme:
Instagram uygulama önerecek varmı ben apk olarak indirdim ama yavaş calışıyor

En sevdiğim uygulamalar:
Rectvbox, inatbox, onstream, cloudstream beta/stabil, stremio(debrid sitesi ile daha kaliteli ve güzel oluyor diyorlar ama aylık para vermek istemedim :D ), netfly(1 yıl ücretsiz) --> Yerli ve yabancı dizi,film, belgesel, canlı tv dublaj ve altyazılı içerikleri izlemek için kullanıyorum.
localsend --> her cihazdan dosya göndermek için
rsfile manager, cx file manager, mecool file manager --> dosya yöneticileri
tizentube cobalt --> vazgeçilmez reklamsız youtube uygulaması
tvquickactions pro --> tuş özelleştirme çok güzel bir program ve ucuz
projectivy launcher(bunu kullanıyorum), atv launcher pro -> launcher olarak bunlar güzel
leankeyboard --> klavye için güzel bir uygulama
psiphon, proton vpn --> vpn için
browser (mavi olan), zeus (yüklü ama henüz pek kullanmadım, çünkü tarayıcıyla pek işim olmuyor) --> tarayıcı olarak bunu kullanıyorum
downloader by aftnews --> kod ile uygulama kurmak için
aida64 --> cihaz bilgilerine bakmak için
nova video oynatıcı --> video oynatma programı
aerial views screensaver --> güzel bir ekran koruyucu uygulaması
ADB TV: App Manager --> uygulamaları yönetmek için
bunlara ek olarak "byedpi" uygulamasını kurabilirsiniz. o da bir nevi vpn gibi çalışıyor.
Ayrıca "sansar tv" uygulamasını bulursanız da yükleyebilirsiniz. Air mouselu bir kumanda kullanmanız gerekebilir.

vstro player, m3uiptv ücretsiz /pro, tivimate ücretsiz /pro, televizo ücretsiz /pro, sparkle tv ücretsiz / pro, nextv ücretsiz / pro, ott tv, unitv (ücretsiz kanallar), 1-stream(henüz denemedim ama yüklü :D), Wave IPTV (yüklü ama kullanmadım) --> m3u, xstream vb kullanmak için uygulamalar
nextv 100₺ idi fiyatı değişmediyse. Ücretsiz olanlar bir adet listeyi çalıştırıyor çok fazla ihtiyacınız yoksa ücretsiz olanları da kullanabilirsiniz.
Tivimate 599₺, sparkle tv 699₺ gibi fiyatları vardı. m3uiptv 699₺ (Bu fiyattan emin değilim ben daha ucuza aldım. Türkiye playstorede var mı bilmiyorum.)

Telefondan kontrol için :
ADB Remote, Remote for Android TV (Remote ATV), atvTools (satın aldım güzel uygulama), Google TV, Tv remote, mi remote, ir remote vb

Son düzenleme:
Power' dan kastınız nedir hocam biraz açar mısın?
Power FM ve grubun diğer radyoları
Power TV ve diğer 5-6 grup televizyonları
+Türkiye Radyoları ve
+Dünya radyoları da ekli
Ayrıca pek çok farklı podcast içeriği mevcut.
Dediğim gibi TV box üzerinde müzik ile ilgili iseniz oldukça doyurucu bir uygulama

En sevdiğim uygulamalar:
Rectvbox, inatbox, onstream, cloudstream beta/stabil, stremio(debrid sitesi ile daha kaliteli ve güzel oluyor diyorlar ama aylık para vermek istemedim :D ), netfly(1 yıl ücretsiz) --> Yerli ve yabancı dizi,film, belgesel, canlı tv dublaj ve altyazılı içerikleri izlemek için kullanıyorum.
localsend --> her cihazdan dosya göndermek için
rsfile manager, cx file manager, mecool file manager --> dosya yöneticileri
tizentube cobalt --> vazgeçilmez reklamsız youtube uygulaması
tvquickactions pro --> tuş özelleştirme çok güzel bir program ve ucuz
projectivy launcher(bunu kullanıyorum), atv launcher pro -> launcher olarak bunlar güzel
leankeyboard --> klavye için güzel bir uygulama
psiphon, proton vpn --> vpn için
browser (mavi olan), zeus (yüklü ama henüz pek kullanmadım, çünkü tarayıcıyla pek işim olmuyor) --> tarayıcı olarak bunu kullanıyorum
downloader by aftnews --> kod ile uygulama kurmak için
aida64 --> cihaz bilgilerine bakmak için
nova video oynatıcı --> video oynatma programı
aerial views screensaver --> güzel bir ekran koruyucu uygulaması
ADB TV: App Manager --> uygulamaları yönetmek için

vstro player, m3uiptv ücretsiz /pro, tivimate ücretsiz /pro, televizo ücretsiz /pro, sparkle tv ücretsiz / pro, nextv ücretsiz / pro, ott tv, unitv (ücretsiz kanallar), 1-stream(henüz denemedim ama yüklü :D), Wave IPTV (yüklü ama kullanmadım) --> m3u, xstream vb kullanmak için uygulamalar
nextv 100₺ idi fiyatı değişmediyse. Ücretsiz olanlar bir adet listeyi çalıştırıyor çok fazla ihtiyacınız yoksa ücretsiz olanları da kullanabilirsiniz.
Tivimate 599₺, sparkle tv 699₺ gibi fiyatları vardı. m3uiptv 699₺ (Bu fiyattan emin değilim ben daha ucuza aldım. Türkiye playstorede var mı bilmiyorum.)

Telefondan kontrol için :
ADB Remote, Remote for Android TV (Remote ATV), atvTools (satın aldım güzel uygulama), Google TV, Tv remote, mi remote, ir remote vb
Netfly nerden kurabilirim ve stremioyu yükledim ama birşey izleyemiyorum

Seyirtürk kurmanızı öneririm
İçerisinde illegal bir şey yok kendielri de güzel yapıyor vip üyelik var free üyelik var tamamen sizin kendi tercihinize kalmış

Kodi kullanabilirseniz filmler için o var o da güzel

Yani bayağı bir çok uygulama var ama illegale girer 😀 o yüzden seyirtürk önerim
Ha bir de tizentube var

Seyirtürk kurmanızı öneririm
İçerisinde illegal bir şey yok kendielri de güzel yapıyor vip üyelik var free üyelik var tamamen sizin kendi tercihinize kalmış

Kodi kullanabilirseniz filmler için o var o da güzel

Yani bayağı bir çok uygulama var ama illegale girer 😀 o yüzden seyirtürk önerim
Ha bir de tizentube var
Seyirtürk de çalışan link bulmak samanlıkta iğne aramak gibi hocam birde arama yapmak vike ücretli olmasına rağmen linkler hep kırık 😂

Konuda destek olan bütün arkadaşlara teşekkürler çoğu arkadaşa çok yardımcı oldu sağ olsunlar var olsunlar.:love::)

Geri