Yeni sitem nasıl

Yeniçeri

Üye
Konular
8
selamlar, yeni bir internent haber sitesi açtım. sizce nasıl değerlendirir misiniz

sizde özelden bana haberlerinizi, memleketinizden, yaşadığınız yerden haberleri gönderebilirsiniz paylaşırım. isterseniz PR çalışması için kendinizle alakalı proje haberlerini falan gönderin paylaşayım

selamlar, yeni bir internent haber sitesi açtım. sizce nasıl değerlendirir misiniz

sizde özelden bana haberlerinizi, memleketinizden, yaşadığınız yerden haberleri gönderebilirsiniz paylaşırım. isterseniz PR çalışması için kendinizle alakalı proje haberlerini falan gönderin paylaşayım
hocam öncelikle elinize sağlık hava durum 1 ve 2 olayı bence gereksiz olmuş hava durumu altında detay göster şeklinde bir menü eklenip oraya gerekli parametreler girilebilir onun harici gözüme çarpan bir şey yok iyi çalışmalar

Hocam hayırlı olsun. Bence geç kalınmış bir şey. Eski bir editör olarak bir kaç tavsiyem var.

RSS olmazsa olmaz. Ajanslardan mutlaka abonelik kovalayın. AA, İHA vs...

Editörsüz olmaz, mutlaka editör edinin ya da bot geliştirin.

Maçlar çok önemli. Mümkün olduğunca çok maç haberi girin, özellikle milli maçlar arasındayken.

Daha fazla sorun olursa DM atabilirsin, yarın sabah bakarım.

hocam öncelikle elinize sağlık hava durum 1 ve 2 olayı bence gereksiz olmuş hava durumu altında detay göster şeklinde bir menü eklenip oraya gerekli parametreler girilebilir onun harici gözüme çarpan bir şey yok iyi çalışmalar
İki farklı görünüm. Onun birini kaldırmak daha iyi olacaktır dediğiniz gibi.

Hocam hayırlı olsun. Bence geç kalınmış bir şey. Eski bir editör olarak bir kaç tavsiyem var.

RSS olmazsa olmaz. Ajanslardan mutlaka abonelik kovalayın. AA, İHA vs...

Editörsüz olmaz, mutlaka editör edinin ya da bot geliştirin.

Maçlar çok önemli. Mümkün olduğunca çok maç haberi girin, özellikle milli maçlar arasındayken.

Daha fazla sorun olursa DM atabilirsin, yarın sabah bakarım.
haber konusunda ajans aboneliği düşünmüyorum. oldukça yüksek fiyatlar. aylık 8k + KDV'den başlıyor. Onun yerine kendi haber kaynaklarım var.

Teşekkürler

güzel site oyun oynayan yapay zeka ilgimi çekti haberlerden başka yerde görmedim hemen ikv bot yapmak geldi aklıma bırakayım maden çeksin :)

Geri