Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

pun

Üye
Konular
1
Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

1000467670

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

1000429072

1000429070
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

1000428295

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
1000428296

1000428297-jpg.1066

100048876310004887641000488765
Yorumlarınız bizim için önemli.....

Yeni arayüz ve yeni player ile güncellenmiş hali....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10005436701000543669

Yeni arayüz ve bazı hatalar ve sorunlar giderildi daha stabil oldu.

Yeni sistem yüklendi arkadaşlar.

1000582060

Ekli dosyalar

• 1000428297.jpg
    1000428297.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 7,184
Son düzenleme:
programı indirdim
Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

DIZI VE FILM BOLUMLERI WEB YINLENDIRMELI TALEP OLMASI HALINDE TASARIMI YAPILACAK SIMDIDEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERIZ...
Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

DIZI VE FILM BOLUMLERI WEB YINLENDIRMELI TALEP OLMASI HALINDE TASARIMI YAPILACAK SIMDIDEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERIZ...
Ekli dosyayı görüntüle 1064

Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

programı indirdim de reklam atlama yok reklamı sonuna kadar izlemek zorunda kalıyoruz ..emeğine Sağlık program güzel görünse de benim istediğim gibi değil reklam atlama yok hayatımız reklam dolu gına geldi şu reklamlar dan... bana yaramaz

Telefona yükleyerek incelemek istedim.

Az da olsalar (kanal sayısı) canlı kanalların oynatıcı arayüzünü sevdim. Ekranda geri gitme seçeneği yok ama çok da sorun değil sadece kanal izlenirken üstte sabit duran telegram adresi hoş değil tarayıcıdan kaçak yayın izliyormuş hissi veriyor.

Film, dizi ve diğer kategoriler zaten halihazırda var olan sitelere yönlendiriyor uygulama içinde açılsalar da.

Genel anlamda geliştirildikçe (canlı spor müsabakaları isteyenleri bilemiyorum elbette) göze de hitap eden kullanışlı bir uygulama olarak görünüyor.

Çalışmalarınızın devam etmesini dilerim.

Not: Telefonda dns.adguard.com ekli olduğundan herhangi bir reklam ile karşılaşmadım.

dns.adguard.com sorunu kaldırmadım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim film ve dizi alanlarını zaman içi de yapmayı düşünüyorum 👏👏👏
Telefona yükleyerek incelemek istedim.

Az da olsalar (kanal sayısı) canlı kanalların oynatıcı arayüzünü sevdim. Ekranda geri gitme seçeneği yok ama çok da sorun değil sadece kanal izlenirken üstte sabit duran telegram adresi hoş değil tarayıcıdan kaçak yayın izliyormuş hissi veriyor.

Film, dizi ve diğer kategoriler zaten halihazırda var olan sitelere yönlendiriyor uygulama içinde açılsalar da.

Genel anlamda geliştirildikçe (canlı spor müsabakaları isteyenleri bilemiyorum elbette) göze de hitap eden kullanışlı bir uygulama olarak görünüyor.

Çalışmalarınızın devam etmesini dilerim.

Not: Telefonda dns.adguard.com ekli olduğundan herhangi bir reklam ile karşılaşmadım.
dns.adguard.com sorunu kaldırmadım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim film ve dizi alanlarını zaman içi de yapmayı düşünüyorum 👏👏👏 ayrıca telegram iletişimi kaldırdım.

programı indirdim

programı indirdim de reklam atlama yok reklamı sonuna kadar izlemek zorunda kalıyoruz ..emeğine Sağlık program güzel görünse de benim istediğim gibi değil reklam atlama yok hayatımız reklam dolu gına geldi şu reklamlar dan... bana yaramaz
Değerli geri dönüşün için teşekkür ederim reklam ilk açılışta geliyor dostum 1 tane uygulama içinde hiç bir yerde reklam yok. Reklam konusu düzeltilebilir.

Değerli geri dönüşün için teşekkür ederim reklam ilk açılışta geliyor dostum 1 tane uygulama içinde hiç bir yerde reklam yok. Reklam konusu düzeltilebilir.
reklam yok deyip düzeltiriz dediğinde kabullenmiş oluyorsun.. reklam olması tabiki normal ama ben reklam li program kullanmıyorum kişisel olarak reklam içeren programlar i da kaldırıyorum telefondan

• Beğen
Tepkiler: pun
birde dosya erişim izni isterken resim izni ses izni müzik dosyası izni ni ne yapacak sin müzik mi yükleyeceğim ses dosyası mi atacağım hiçbir program bu izinleri istemez ken bu program istiyor.. izinden maksat ne

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241130_205154.jpg
    Screenshot_20241130_205154.jpg
    87.8 KB · Görüntüleme: 27
  • Beğen
program üzerinden gelecek her dosyaya izin verdiğim de olası virüs saldırısı da nasıl bi telafi düşünüyor sun onu na merak ettim

• Beğen
1000428298
program üzerinden gelecek her dosyaya izin verdiğim de olası virüs saldırısı da nasıl bi telafi düşünüyor sun onu na merak ettim
Reklam olmadan hiç bir yayın ayakta kalamaz dostum ve elinizde playstor dan virüs programı indirip tarata bilirsiniz sitesinden taratabilirsiniz. Uygulama güncelleme bildirim ve sesli mesaj videolu mesaj veya bilgilendirme yapılması için isteniyor. Elbetteki bu konuda sizlerde kontroller ve taramalar yapa bilirsiniz.

10004282991000428300

Kaspersky ile tarama yapıldı sizlerde istediğiniz güvendiğiniz virüs koruma ile taratabilirsiniz. 👏

Çok güzel bir uygulama lakin virüs uyarısı veriyor bir çok antivirüsde maalesef.

• Beğen
Ekran görüntüsü atarmisiniz. Şuan mevcut netv jesustv gibi uygulamalar da virüslü gözükür lakin daha detaylı bir tarama yapalimca herhangi bir sorun olmadığı anlasilmakta. Elbette kurmak kullanmak sizlerin elinizde. Geri dönüş için teşekkür ederim.

RECTV BOX.
Tarama sonuçları yani bu uygulamalarda vpn engelleme veya uygulamanın klonlanmasini engellemek için blok lar var o yüzden bazı malware ve virüs programları sonuçlar çıkarıyor. Maalesef.
100042831310004283141000428315

Daha uygulamayı açmadan virüs uyarısı veriyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241130_220315_com.bitdefender.security.jpg
    Screenshot_20241130_220315_com.bitdefender.security.jpg
    416.2 KB · Görüntüleme: 26
  • Beğen

Konuyu görüntüleyenler

Geri