Yeni kullanıcıların başlık açması ve konuya mesaj yazması

neocan

Paylaşımcı
Konular
2
Merhaba
Siteye yeni üye olan kullanıcıların konu açması ya da mesaj yazması için yeni kurallar getirilmesinin uygun olacağını düşünüyorum. "Çekilin, fikrim geldi", şunu şöyle yapın, böyle edin tarzı, bir günlük üye mesajlarını okumak can sıkıcı. Önce otursunlar, popüler konuları bir kaç sayfa okusunlar, mesaj yazamadan bir zahmet. Çoğunun hem bilgileri yok, hem fikirleri çok

Kardesim burasi forum sitesi insanlar kendi fikirlerini aciklayabilirler veya paylasim yapabilirler saygi cercevesinde hakaret siyaset kufur olmadiktan sonra sorun yok sen baskalarini elestiricegine once kendini elestir burada yorum yapmak icin kimseden izne gerek yok cok bilmislik taslama konu ki
lit lutfen

fikirleriniz çok değerli lakin burası bir forum değil mi ? forumlar ne işe yarar ? bunları öğrenmek isterim. ayrıca siz değerli paylaşımcı katılımcı size göre kıstas nedir kim konuşmalı kim susmalı bunları siz belirlediğinize göre buraya madde madde yazın lüfen ona göre biz zavallılar da ayağımızı denk alıp göre yorum yapalım, ayrıca konu kasmak için boş yapanlara da düzenleme olsa fena olmaz :)

Son üyelerden özellikle 2 üye var'ki , başta garip soru ve cevaplarından dolayı bizi trolluyorlar sanıyordum.
Ama şimdi (haberleri olmasada) çok seviyorum kendilerini , çünkü aşırı 'orjinal' adamlar. Ney'den ne çıkacağı belli olmaz ön yargılı olmamak lazım. her renge ihtiyaç var.

Kurallar açık, o kurallara uyduktan sonra herkes istediği her konuyu açabilir, en azından benim düşüncem böyle.

Ayrıca bahsettiğiniz şeyleri yapan yüzlerce mesajı olan üye de var, ilk mesajında çok değerli şeyler paylaşan da.

Foruma onlarca farklı hesapla tekrar tekrar üye olup, her hesabından yüzlerce mesaj atıp, forumdaki bütün bilgileri sömürüp, sonra foruma ve kullanıcılarına pislikler deyip sağa sola şikayet edeni de gördük.

Kısacası forum ve toplumdaki yazılı olmasına gerek olmayan medeniyet kuralları çerçevesinde forumumuz herkese açıktır, isteyen konu açabilir, mesaj atabilir.

Geri