Yeni İpTv m3u Linkleri

patr0n

Geliştirici
Konular
40
Dün gece kodlamış olduğum program ile internetten verileri çekip ayıkladım elimde sayısı biraz fazla iptv m3u linkleri mevcut gece zaten 3 adet paylaşmıştım boş olduğum vakitlerde bu şekilde paylaşmayı düşünüyorum aynı şekil kopyalayıp iptv player uygulamanıza yapıştırın iyi seyirler

bu arada bir şey daha sormak istiyorum m3u linki olarak kullanmakta sıkıntı çeken yok değil mi ? Aksi halde url kullanıcı adı şifre olarak tek tek belirteceğim

Dün gece kodlamış olduğum program ile internetten verileri çekip ayıkladım elimde sayısı biraz fazla iptv m3u linkleri mevcut gece zaten 3 adet paylaşmıştım boş olduğum vakitlerde bu şekilde paylaşmayı düşünüyorum aynı şekil kopyalayıp iptv player uygulamanıza yapıştırın iyi seyirler

bu arada bir şey daha sormak istiyorum m3u linki olarak kullanmakta sıkıntı çeken yok değil mi ? Aksi halde url kullanıcı adı şifre olarak tek tek belirteceğim

Eline sağlık hocam

Linkler ölmüs ustadim kanallari acmiyor hic bir tanesi
denedikten sonra paylaştım hocam iptv player uygulamınızı açıp m3u linkini yapıştırmanız gerekiyor aktif çalışıyor ha şöyle bir şey olmuş olabilir max kullanıcı sayısına ulaşınca haliyle gösterim yapamıyor

teşekkürler

Merhaba iptv# uygulaması ile spor kanalları açılmıyor. Önerebileceğiniz bir uygulama var mı?

Merhaba iptv# uygulaması ile spor kanalları açılmıyor. Önerebileceğiniz bir uygulama var mı?
android tabanlı cihazda 9Xtream uygulamasını kullanıyorum bakmanızı tavsiye ederim içine birden fazla profil ekleniyor reklamlar için çözüm ise cihaz ayarlarından özel dns girerek reklam sorununa da çare olursunuz

Geri