ERDAL KÖMÜRCÜ
Üye
arkadaslar yeni bir tvbox alma ihtiyaci olan veya yeni birsey arayanlar icin bu cihazi tavsiye ediyorum ben yilbasinda aldim hakiki 64 bit cihaz islemciside cok iyi bence kulalndigim bir kac apk var onlarda sorunsuz calisiyor ben aldigimda 1900 tl idi bayagi zama gelmis ama bana sorarsaniz parasini hak eden bir cihaz
Magbox Magroid Infinty, Android 12 işletim sistemi ile çalışan, Amlogic Y4 işlemciye sahip güçlü bir Android TV Box'tır. 64 GB dahili depolama ve 4 GB RAM kapasitesi ile yüksek sunar. Dual bant 5G WiFi ve Bluetooth bağlantı özellikleri ile kablosuz bağlantı imkanı sağlar. LED display ekranı ve ses komutlu uzaktan kumandası ile kullanıcı dostu bir deneyim sunar.
Magbox Magroid Infinty, Android 12 işletim sistemi ile çalışan, Amlogic Y4 işlemciye sahip güçlü bir Android TV Box'tır. 64 GB dahili depolama ve 4 GB RAM kapasitesi ile yüksek sunar. Dual bant 5G WiFi ve Bluetooth bağlantı özellikleri ile kablosuz bağlantı imkanı sağlar. LED display ekranı ve ses komutlu uzaktan kumandası ile kullanıcı dostu bir deneyim sunar.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Son düzenleme: