yeni adresimiz

Selamlar, Telegrami bilgisayara indirdim, m3u lara ulasmak icin ne yapmam gerekir?

Zapping yapılabiliyor mu ?
tabiki iptv lerde rahatlikla canli tv lerde appcreatorun playeri var cogunda onlarda biraz sikinti ama bakarsin zaping in kralı 🤣🤣👍👍

canli tv lerde
vip 1
turkiye 1
playtv
test iptv 2
bunlarda rahatlikla zaping yaparsin iptvlerde tam ekranda iken ok tusuna basarsan playerden cikmadan kanal listen geliyor ordanda secim yaparsin

Son düzenleme:
aramizda saglan ispiyoncu ş...var bir haftadir bisey yoktu gurup gene telif yedi artik daha gurup kurmucam

hocam haklısınız ama pes etmemeliyiz
yok usta daha ugrasmiyacagim yeter sırla devam edecegiz bulan apk yi izler izleyenlerde apk yi iyice girip baksinlar hangi bolumde hangi yayinlar var diye bi bolume bakip karar vermesin

Filmlerde görüntü var ses yok çoğu kanallarda
o cihazlarla alakali ayni filim benim telimde ses var
bir kolaylik daha yaptim ilk yukleyenler icin sifre ne diye sormayacaksiniz sifre al butonu ekledim ordan sifre alip giris yaparsimiz

aramizda saglan ispiyoncu ş...var bir haftadir bisey yoktu gurup gene telif yedi artik daha gurup kurmucam
Hocam hep söylediğim gibi kanal linklerinin güvende kalması için paylaşımı genelden değil özelden güvendiğiniz kişilere yapmanız lazım bu kanal bu sıralar takipte olduğu için en ufak bir usulsüz paylaşımda kuşlar hemen haber uçuruyorlar.

tabiki iptv lerde rahatlikla canli tv lerde appcreatorun playeri var cogunda onlarda biraz sikinti ama bakarsin zaping in kralı 🤣🤣👍👍

canli tv lerde
vip 1
turkiye 1
playtv
test iptv 2
bunlarda rahatlikla zaping yaparsin iptvlerde tam ekranda iken ok tusuna basarsan playerden cikmadan kanal listen geliyor ordanda secim yaparsin
Favori ayarlama sıkıntılı

Daha önceden izledim kanallar yetişkin ve bazı kanallar dosya gibi iniyor sorun ne anlamadim
Diğer sorun ornek iptv7 mesela brue Lee filmleri gir görüntü var ses yok digerlerinde ayni

Geri