Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Haydaaa tg kullanmayanlar napacak hocam mesela benZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
yeni adresimiz budur onceki kapandigi icin gelismeleri burdan takip edebiliyorsunuz
watsabla telegram ayni yani bi telegram kurarsin geri silersin zor bisey degilHaydaaa tg kullanmayanlar napacak hocam mesela ben![]()
Yok hpcam ya kıl kapıyorum tgyewatsabla telegram ayni yani bi telegram kurarsin geri silersin zor bisey degil
Hayırlı Olsun @parstv Hocam Lakin Sadece Forumu Kullananlarda Var Sosyal Medya Kullanmayanda Var Onlar Ne YapacakZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
yeni adresimiz budur onceki kapandigi icin gelismeleri burdan takip edebiliyorsunuz
M3 ile alakası yok APK uygulaması ile ilgili KanalSelamlar, Telegrami bilgisayara indirdim, m3u lara ulasmak icin ne yapmam gerekir?
tabiki iptv lerde rahatlikla canli tv lerde appcreatorun playeri var cogunda onlarda biraz sikinti ama bakarsin zaping in kralıZapping yapılabiliyor mu ?
yok usta daha ugrasmiyacagim yeter sırla devam edecegiz bulan apk yi izler izleyenlerde apk yi iyice girip baksinlar hangi bolumde hangi yayinlar var diye bi bolume bakip karar vermesinhocam haklısınız ama pes etmemeliyiz
o cihazlarla alakali ayni filim benim telimde ses varFilmlerde görüntü var ses yok çoğu kanallarda
Hocam hep söylediğim gibi kanal linklerinin güvende kalması için paylaşımı genelden değil özelden güvendiğiniz kişilere yapmanız lazım bu kanal bu sıralar takipte olduğu için en ufak bir usulsüz paylaşımda kuşlar hemen haber uçuruyorlar.aramizda saglan ispiyoncu ş...var bir haftadir bisey yoktu gurup gene telif yedi artik daha gurup kurmucam
Favori ayarlama sıkıntılıtabiki iptv lerde rahatlikla canli tv lerde appcreatorun playeri var cogunda onlarda biraz sikinti ama bakarsin zaping in kralı
canli tv lerde
vip 1
turkiye 1
playtv
test iptv 2
bunlarda rahatlikla zaping yaparsin iptvlerde tam ekranda iken ok tusuna basarsan playerden cikmadan kanal listen geliyor ordanda secim yaparsin