YD İphone 13 pro E sim erken geçişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
3
Arkadaşlar merhaba telefonum yurtdışı bir iPhone 13 pro cihazda bi fiziksel bi e sim var ben hattımı 21 Haziran da taktım btk dan 24 Ekim e kadar kullanabilirsiniz diye mesaj geldi ama benimde tam 24 Ekim de sabah 05:30 dan gece 12 ye kadar gezim var ve hattın kapanmaması lazım.Normalde 4 ay daha e sim oluyor fiziksel in üzerine ama bu e sim geçişini 23 ekim akşamı gibi erken yaparsak bir şey olur mu çalışır mı.4 ay daha kullanabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba telefonum yurtdışı bir iPhone 13 pro cihazda bi fiziksel bi e sim var ben hattımı 21 Haziran da taktım btk dan 24 Ekim e kadar kullanabilirsiniz diye mesaj geldi ama benimde tam 24 Ekim de sabah 05:30 dan gece 12 ye kadar gezim var ve hattın kapanmaması lazım.Normalde 4 ay daha e sim oluyor fiziksel in üzerine ama bu e sim geçişini 23 ekim akşamı gibi erken yaparsak bir şey olur mu çalışır mı.4 ay daha kullanabilir miyim?
2- Tekrar Eden Konular: Spam ve reklam amaçlı aynı konuları tekrar tekrar açmak yasaktır. Yeni konu açmadan önce aynı veya benzer bir konunun forumda olup olmadığını kontrol ederek açmak daha faydalı olacaktır. Forumdaki arama kutucuğunu kullanarak önceden açılan konuları inceleyebilirsiniz. Bir kullanıcının birebir aynı konuyu açması, yeni açtığı konuda farklı bir şey sunmaması, skor puanı için tekrar eden konuları paylaşması yasaktır. Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde tekrardan konu açmayınız. Tespit edilirse kaldırılır ve uyarılırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri