🇹🇷Yardımcı olur musunuz🇹🇷 etkinlik 🇹🇷

🇹🇷Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Polis memurları olarak Twitter X üzerinde bir etkinliğimiz var.yardimci olmak isteyen katılım sağlarsa mutlu oluruz teşekkürler.🇹🇷

#PolisÇözümBekliyor
Bu memlekette ''pozitif ayrımcılığı'' hak eden birileri varsa o da , güvenlik kuvvetleridir. ALLAH güç kuvvet versin.
Desteğimiz sizinle.

🇹🇷Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Polis memurları olarak Twitter X üzerinde bir etkinliğimiz var.yardimci olmak isteyen katılım sağlarsa mutlu oluruz teşekkürler.🇹🇷

#PolisÇözümBekliyor
🇹🇷 Polisimize Askerimize destek olmayacağız da kime destek olacağız 🇹🇷 hep destek her zaman destek

Sağolun arkadaşlar. Paylaşımlardan ne istediğimizi görebilirsiniz.fazlasinda gözümüz yok.
reis sosyal medyaya tamamen fransizim oldum olasi sevmedim bizimde yapabilecegimiz bir sey varsa elimizden geleni yapmaya gayret ederiz söz konusu vatansa gerisi tefffaruttir 🇹🇷❤️🇹🇷❤️🇹🇷❤️🇹🇷❤️🇹🇷

destek verdik diye kapımızı çalmayın sabaha karşı :)

@plsadem bir kaç gün önceki 8700'ün bunda etkisi var mı? :)

Kisaca

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-10-00-07-00-100_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2025-06-10-00-07-00-100_com.twitter.android.jpg
    362.2 KB · Görüntüleme: 30
Bir kaç günlük değil bir kaç yıllık bizim sorunlarımız.8700 le ilgisi yok.hak eden herkese hakkı verilsin inşallah.paylasimlarda fotoğraflar var incelerseniz anlarsınız hak verirsiniz diye düşünüyorum.
Temelden bildiğim için yazdım onu.
Aynı yerde çalışıp aralarında 35 bin TL fark olmamalı iki kolluk kuvvetinin.

Birisinin bayram seyran hiçbir izni olmadan çalışması ve memurlar arasında 235 TL ile en az saatlik ücreti alması vb konular.

Siz konu açıp sebep belirtmeyince en azından insanların körü körüne değil neyi neden desteklediklerini de bilmeleri açısından bir yol çizmeye çalıştım.

İnşallah biraz da olsa iyileştirmeler yapılabilir ama pek umutlu değilim. Keşke diyebiliyorum hem de canı gönülden.

Öncelikle isterim ki ülkemiz kalkınsın herşey ülkemiz adına çok daha güzel olsun.
Ardından isterim ki işsiz olan işi olmayanlar inşallah ise kavuşsun evine ekmek götürebilsin.
Sonrasında bizim hiçbir memurun maaşında gözümüz yok isterim ki daha fazlasını kazansinlar.son olarak teşkilat olarak isteğimiz inşallah olursa sesimiz duyulur ilgililer ilgilenirse biz çalışmaktan asla geri durmadık sabah akşam calistik yine çalışıacagiz sadece hakkımız olan kadarını kazanmak istiyoruz 🇹🇷

Öncelikle isterim ki ülkemiz kalkınsın herşey ülkemiz adına çok daha güzel olsun.
Ardından isterim ki işsiz olan işi olmayanlar inşallah ise kavuşsun evine ekmek götürebilsin.
Sonrasında bizim hiçbir memurun maaşında gözümüz yok isterim ki daha fazlasını kazansinlar.son olarak teşkilat olarak isteğimiz inşallah olursa sesimiz duyulur ilgililer ilgilenirse biz çalışmaktan asla geri durmadık sabah akşam calistik yine çalışıacagiz sadece hakkımız olan kadarını kazanmak istiyoruz 🇹🇷

valla kardes bizde bu ortamdan sikayetciyiz 7 aydir iş bulamadık allahdan emekli massi ve evde bakim parasi var yoksa buyuk sikinti icinde esnaf kesimi ayakkabi tekstil canta vs gurup hep ayni aylardir is bulunmadigi gibi cok iyiyiz cok superiz diye milleti uyututorlar yuzde 50 faaiz nedirya milletin iligini kemigini sömürdüler halen masal okumaya devam ediyorlar

valla kardes bizde bu ortamdan sikayetciyiz 7 aydir iş bulamadık allahdan emekli massi ve evde bakim parasi var yoksa buyuk sikinti icinde esnaf kesimi ayakkabi tekstil canta vs gurup hep ayni aylardir is bulunmadigi gibi cok iyiyiz cok superiz diye milleti uyututorlar yuzde 50 faaiz nedirya milletin iligini kemigini sömürdüler halen masal okumaya devam ediyorlar
Söyleyebileceğim kadarını söyledim...allah herkesin yardımcısı olsun

Söyleyebileceğim kadarını söyledim...allah herkesin yardımcısı olsun
Ailesinde üç tane polis olan birisi olarak sizi gayet iyi anlamakla beraber , desteğimizin ''körü körüne'' olmadığını tekrar belirtmek isterim. ALLAH yardımcınız olsun. Kelle koltukta gezmenin bana göre maddi hiçbir karşılığı yoktur. kesinlikle daha fazlasını hak ediyorsunuz.

saygılarımla.

Geri