Yapay zeka ile para kazanmayı denediniz mi?

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
224
Herkese selamlar,
Yapay zeka o kadar gelişti ki, doğru kullanıldığı zaman hem işinizi kolaylaştırabilir hem de sizlere kazanç sağlayabilir. Neler yapabilirsiniz kısaca söyleyim.

• Davinci gibi yapay zekalar ile çeşitli görseller oluşturup görsellerin kalitesini arttırıp sonra stok satış sitelerinde satış yapabilirsiniz.
  • Aynı işlemi chatGpt gibi yazım yapan yapay zekaları kullanarak E-book hazırlayabilir ve satabilirsiniz. Tabi bu öyle yazdım hemen paylaşayım gibi değil. Doğru konu seçimi, doğru tasarım, yazıyı güzelce yazdırmak gibi bir sürü önemli noktaya dikkat edilmeli.
  • Müzik-seslendirme işleriyle uğraşıyorsanız bionluk gibi sitelerden iş alarak seslendirme işlerinizde yapay zekayı kullanabilirsiniz. Örneğin basit bir mikrofon ile kendiniz metin seslendirip daha sonra arka sesi temizleme, ses tonu düzenleme gibi işlemleri basitçe yaparak daha profesyonel bir sonuç elde edebilirsiniz.
Bunları çoğaltmak basit. Ama güzelce düşünüp doğru adım atmanız lazım. Ve bol bol deneme yanılma yapın.

Şunu unutmayın: kolayına para kazanılmaz. Emek ve sabırla para kazanabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar.

Çok merak ettiğim bir konu, uygulamalar için kaynak video yada site adresi de verirseniz çok güzel olur, teşekkürler

Çok merak ettiğim bir konu, uygulamalar için kaynak video yada site adresi de verirseniz çok güzel olur, teşekkürler
Bir sürü yapay zeka aracı var. Ne iş yapacağınıza göre kullanacağınız yapay zeka siteleri/uygulamaları değişir.

Ve bir siteye bağlı kalmanızı önermem. Çünkü her sitenin kendine göre avantajı ve sizlere sunduğu farklı özellikler var.

Resim özelliğinden yola çıkayım. Mesela Davinci veya Dall-E ile görsel ürettin. Başka bir yapay zeka aracıyla o ürettiğin görselin kalitesini arttır. Yani üreteceğin/oluşturacağın şeyi birkaç defa işlemden geçir.

“Yapay zeka üretti tamam oldu bitti” düşüncesi oldukça yanlış. Ben bununla alakalı ücretli uzaktan eğitimler veriyorum. Sizlere de en azından yol göstermek amacıyla böyle kısa kısa bilgiler paylaşacağım.

Teşekkür ederim deneyeceğim bunları.

Bir sürü yapay zeka aracı var. Ne iş yapacağınıza göre kullanacağınız yapay zeka siteleri/uygulamaları değişir.

Ve bir siteye bağlı kalmanızı önermem. Çünkü her sitenin kendine göre avantajı ve sizlere sunduğu farklı özellikler var.

Resim özelliğinden yola çıkayım. Mesela Davinci veya Dall-E ile görsel ürettin. Başka bir yapay zeka aracıyla o ürettiğin görselin kalitesini arttır. Yani üreteceğin/oluşturacağın şeyi birkaç defa işlemden geçir.

“Yapay zeka üretti tamam oldu bitti” düşüncesi oldukça yanlış. Ben bununla alakalı ücretli uzaktan eğitimler veriyorum. Sizlere de en azından yol göstermek amacıyla böyle kısa kısa bilgiler paylaşacağım.
Biri eğitim demiş. Takip etmek amaçlı buradayız.

Geri