Öneri Yabanci spor kanallari, vavoo, daddylive m3u (sürekli takip ile güncelleniyor)

Konular
3

---> Bu link'in Telegram'ı var(davet bağlantısı değişebilir diye github'ını ekledim)--->

Linkler benim değil, düzenli takip ile buluyorum. Problem yaşayan github'da link sahibine issue açsın.

Son düzenleme:
benim box cihazimda 3 farkli baglantili daddylive mevcut bunlarin 3 de ayni gibi görünsede farkli veri üzerinden daddyliveHD daddylive V2 daddylive bu ücünün arasindaki fark biri cok yavas biri cok hizli acilmasi digeri ise bir kanal 3 alternatif secenekli player farkli. ve bende vpn gereksini mi yok. burda paylastiklarinizi denemedim.

Daddylive ne bende M3U8 çektim tflilx diye siteden daddylive ile aynı ama bulamadım daddylive yi
world repository kurulumu yapildiktan sonra eklenti icerisinde repository.dexe ve repository. michaz gibi eklentiler mevcut bu eklentileri kurdugun zaman daddylive HD daddylive V2 ve vavoo eklentileri mevcuttur. bu anlatiklarim sadece kodi üzeri kurulum yapilabilir. tüm kanallar sürekli güncellemeyi kendisi yapmakta güncelligini kaybetmeme gibi bir sorun yoktur.

world repository kurulumu yapildiktan sonra eklenti icerisinde repository.dexe ve repository. michaz gibi eklentiler mevcut bu eklentileri kurdugun zaman daddylive HD daddylive V2 ve vavoo eklentileri mevcuttur. bu anlatiklarim sadece kodi üzeri kurulum yapilabilir. tüm kanallar sürekli güncellemeyi kendisi yapmakta güncelligini kaybetmeme gibi bir sorun yoktur.
Çok teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz ve açıklama yaptığınız için iyiliğinizi unutmucam

Geri