Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Forumda var bakirsaniz bulursunuzmerhaba
Yabancı spor yayıncılarının olduğu bir cloudstream eklentisi ya da uygulama biliyor musunuz?
Genelde UFC takip ediyorum espn+ olması yeterli
Konu başlığını duzeltin lütfen yabanı yazmışsiniz yabancı yapınmerhaba
Yabancı spor yayıncılarının olduğu bir cloudstream eklentisi ya da uygulama biliyor musunuz?
Eline sağlık hocam her birini deniyeceğimSportsfire. Gayet iyidir, is görür. Arayüz biraz kanser edebilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu da ecnebi spor playlisti. Kanallar cok çabuk ölüyor ama ugrasan arkadas aktif, elinden geldigince guncelliyor. Aynı isimle google reddit falan bakarsan discord kanali aktif, ingilzcen varsa mantıklı request kanallari da ekliyor.
Su an ölü olsada gecen hafta butun premium sky yayınları 4k idi. Superbowlu falan 4k izledim cidden temizdi.
Son olarak en sevmediğim arayüz olan kodi var.
Kodi daddylive eklentisi ile her türlü spor yayınıni izleyebilirsin. Bazi isplerde yasaklı, bende çalışıyor. Vpn ile çalışır. Yok kodiyle ugrasamam dersen scrape ettiği site thedaddy . to (cok reklam ama) gecen aya kadar müthiş bir m3u playlisti vardi malesef dmca yedi.
Bi de ppvstream var onu da google dan bulursun. Arada stremio da addonlari oluyor, ama site sahipleri de onları patlatiyor vsvs.
Uygulama olarak cricfy var bide sportszy vardı forumda paylaşıldı işinizi görürse aratıp bulabilirsinizmerhaba