Yabancı maç siteleri (direkt tarayıcıdan izlenebilir, kurulum gerektirmez)

drsalasso

Üye
Konular
2
Merhaba arkadaşlar sizlere kendimin de yararlandığı yabancı kaynaklı maç sitelerini paylaşacağım. Bazılarında Türkiye ligi de yer almakta. Özellikle ingiltere premier lig gibi ligleri orijinal ingilizce dilinde ve yüksek çözünürlükte izlemek için bunları kullanıyorum.

Ben en çok ilk başta paylaştığım siteyi kullanıyorum, onda TR ligi de yer alıyor.

ilk bastaki link tikladim malesef virüs koruma sayfaya tüm engel atti...................................

00

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-22 132457.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-02-22 132457.jpg
    294.2 KB · Görüntüleme: 9
  • Ekran görüntüsü 2025-02-22 132704.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-02-22 132704.jpg
    353.9 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran görüntüsü 2025-02-22 133335.jpg
    Ekran görüntüsü 2025-02-22 133335.jpg
    198.9 KB · Görüntüleme: 8
iki yil önce kullanmistim bit defender tam görevini yapamiyor algilamasi iyi degil. Kaspersky Total Security kullaniyorum ücretli. bu sekilde pc kullandigim programa bile bulasmasi imkansiz senin verdigin ilk link tikladigimda arka planda farkli baska baska sayfa uzantilarini actigini fark ettim virüs koruma aninda engelledi. ben saadece bildirdim yanlis anlama. böyle web siteleri uzantili olabiliyor.

iki yil önce kullanmistim bit defender tam görevini yapamiyor algilamasi iyi degil. Kaspersky Total Security kullaniyorum ücretli. bu sekilde pc kullandigim programa bile bulasmasi imkansiz senin verdigin ilk link tikladigimda arka planda farkli baska baska sayfa uzantilarini actigini fark ettim virüs koruma aninda engelledi. ben saadece bildirdim yanlis anlama. böyle web siteleri uzantili olabiliyor.
Ben aynı zamanda reklam engelleyici ve açılır pencere engelleyici kullanıyorum belki de o yüzden uyarı almıyorum. Teşekkürler geri bildiriminiz için.

Geri