xtream IP TV

ahm281975

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar;

Önceden dreamstar a2 tv box kullanıyordum. Kendi app store uygulamasında xtream ip tv programı vardı. Ancak şu anda dreamstar nova 4 k lisanslı tv box aldım. Önceki kullandığım xtream ıptv uygulaması Google Play store da mevcut değildir. farklı sürümleri mevcuttur. Ancak önceki kullandığım google play storedeki uygulamalardan daha kullanışlı. Bu uygulamanın apk'sı sizlerde varmıdır. internette çok aradım ama bir türlü bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.

Bu app store'u cihanıza kurun istediğiniz tüm iptv uygulamarı mevcuttur,arama yaparak ulaşabilirsiniz .

Android TV ya da box yok bende, konuya uzağım ama belki faydası olur diye baktım. Uygulama isim değiştirmiş, ondan olabilir.
Bu eskisi Smart IPTV Xtream Player v4.6.3
Bu da yenisi 9X Player [Former Xtream Player] v2.0
9x olan bizim forumda da paylaşılmıştı. Ben bunu telefonda kullanıyorum, güzel uygulama gerçekten.
Bahsettiklerim hep kaçak apk, uygulamayı beğeniyorsanız maddiyat da uygunsa parasını verip almak daha güzel tabi.

Merhaba arkadaşlar;

Önceden dreamstar a2 tv box kullanıyordum. Kendi app store uygulamasında xtream ip tv programı vardı. Ancak şu anda dreamstar nova 4 k lisanslı tv box aldım. Önceki kullandığım xtream ıptv uygulaması Google Play store da mevcut değildir. farklı sürümleri mevcuttur. Ancak önceki kullandığım google play storedeki uygulamalardan daha kullanışlı. Bu uygulamanın apk'sı sizlerde varmıdır. internette çok aradım ama bir türlü bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.
elimdeki bu apk olabilir.

Geri