İstek Xtream Code Playlist Editor Arıyorum

Konular
4
Xtream Code Playlist Editor Arıyorum
Xtream Code Playlistleri düzenleyeceğim Bir editor Programı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederim.

Xtream bilgilerinizi m3u link veya dosya haline getirin, m3u editorler ile düzenleyin.

Xtream bilgilerinizi m3u link veya dosya haline getirin, m3u editorler ile düzenleyin.
Cevabınız için teşekkür ederim lakin Xtream bilgilerimi m3u link/dosya haline naısl getirebilirim acaba böyle bir program sitede varmı? baktım ama göremedim

Üstad bunları örnek olarak bıraktım. siz kendi Xtream giriş bilgilerinizi buna göre düzenleyeceksiniz.
Dostum siz beni sanırım yanlış anladınız.
bakın misal olarak veriyorum be benim Xtream kod bilgilerim
Server Url :
User Name: sabandmn
Password: sbn67sbn67
Ben bu bilgilerle aşağıda verdiğim resimdeki gibi EDİTLEMEK İSTİYORUM Gereksiz kanal ve bölümleri silmek istiyorum yeniden oluşturmak istiyorum piyasada M3U FİLE editör çok ama XTREAM CODE API için bulamadım.
Ekran grnts 2025 06 14 144847

Dostum siz beni sanırım yanlış anladınız.
bakın misal olarak veriyorum be benim Xtream kod bilgilerim
Server Url :
Ben bu bilgilerle aşağıda verdiğim resimdeki gibi EDİTLEMEK İSTİYORUM Gereksiz kanal ve bölümleri silmek istiyorum yeniden oluşturmak istiyorum piyasada M3U FİLE editör çok ama XTREAM CODE API için bulamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 9065
Ben sizi çok iyi anladım üstad. bu resimdeki uygulamaya listeyi hangi şekilde yüklüyorsunuz ?

Uygulama bu bir windows uygulaması PlaylistEditorIPTV_v1.8.6
İşte bu M3U dosyasını yüklüyorum
Üstad üsteki mesaj da verdiğiniz xtream bilgileri ile vavoo listesinin ne ilgisi var onu anlamadım. Neyse siz ne yapmak istediğinizi net olarak yazarsanız , konuya hakim arkadaşlar yardımcı olacaktır. kolay gelsin.

Üstad üsteki mesaj da verdiğiniz xtream bilgileri ile vavoo listesinin ne ilgisi var onu anlamadım. Neyse siz ne yapmak istediğinizi net olarak yazarsanız , konuya hakim arkadaşlar yardımcı olacaktır. kolay gelsin.
Dostum ben çok açık yazdım.
ÖRNEK OLARAK
Bu Xteram kodları
Server Url : http://sunxtinyur8.cfd:80

Bir editör programında veya başka bir yolla DÜZENLEMEK İSTEMEDİĞİM KANALLARI VE BÖLÜMLERİ ÇIKARMAK İSTİYORUM
NOT: Piyasada M3U Playlist Editor var ama Xtream Kodları editleyecek bir uygulama bulamadım
Yani daha nasıl açık yazayım 4.üncü defa yazıyorum.

Dostum ben çok açık yazdım.
ÖRNEK OLARAK
Bu Xteram kodları
Server Url : http://sunxtinyur8.cfd:80

Bir editör programında veya başka bir yolla DÜZENLEMEK İSTEMEDİĞİM KANALLARI VE BÖLÜMLERİ ÇIKARMAK İSTİYORUM
NOT: Piyasada M3U Playlist Editor var ama Xtream Kodları editleyecek bir uygulama bulamadım
Yani daha nasıl açık yazayım 4.üncü defa yazıyorum.
Üstad bakın bu sizin yazdığınız xtream hesap bilgilerinin m3u link hali.

Bu da m3u dosya hali. herhangi bir editor de düzenleyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• tv_channels_sabandmn_plus.m3u
    1.2 MB · Görüntüleme: 11
Üstad bakın bu sizin yazdığınız xtream hesap bilgilerinin m3u link hali.

Bu da m3u dosya hali. herhangi bir editor de düzenleyebilirsiniz.
Hocam çok güzel teşekkür ederim.
1- Peki bu çevirimleri nasıl yaptınız. Xtream Kodunu M3U Url Link Ve Dosyasına nasıl çevirdiniz.?
2- Hocam Benim CONVERT'ten sonra çıktıyı Xtream Code Apı olarak almam lazım
Çünkü Ben TV Box kullanmıyorum Veya PC'de izlemiyorum.
Nextstar İnnova 4K Uydu alıcım var Sınırsız Xtream Code Api adresi tanımlama özelliği var ve M3U Linki ise sadece 1 tane ekleyebiliyorum. M3U File ise oynatmıyor zaten
Bu nedenle özellikle Xtream Code Apı linkleri kullanacağımdan bu kodları editlemek ve yine Xtream Code Apı kod olarak almam lazım
Siz yukarıdaki işlemleri CONVERT işlerinizi nasıl yaptığınızı açıklarsanız bana yol gösterici olacaktır.

Liste üzerinde kalıcı değişiklik yapmak için , listeye erişiminiz olması gerek. Örn: ücretli iptv aldınız , satıcıya söylersiniz istediğiniz gibi bir liste size hazırlar. Giriş bilgilerinizde hiçbir değişiklik olmaz . Ama sizin , düzenleme yaptığınız size ait olmayan bir hesabı tekrar aynı linkten izlemeniz imkansız.

1- Peki bu çevirimleri nasıl yaptınız. Xtream Kodunu M3U Url Link Ve Dosyasına nasıl çevirdiniz.?
Nextstar İnnova 4K Uydu alıcım var Sınırsız Xtream Code Api adresi tanımlama özelliği var ve M3U Linki ise sadece 1 tane ekleyebiliyorum. M3U File ise oynatmıyor zaten
Bu nedenle özellikle Xtream Code Apı linkleri kullanacağımdan bu kodları editlemek ve yine Xtream Code Apı kod olarak almam lazım
Siz yukarıdaki işlemleri CONVERT işlerinizi nasıl yaptığınızı açıklarsanız bana yol gösterici olacaktır.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    105.7 KB · Görüntüleme: 13
  • 2222.JPG
    2222.JPG
    95.4 KB · Görüntüleme: 12
Liste üzerinde kalıcı değişiklik yapmak için , listeye erişiminiz olması gerek. Örn: ücretli iptv aldınız , satıcıya söylersiniz istediğiniz gibi bir liste size hazırlar. Giriş bilgilerinizde hiçbir değişiklik olmaz . Ama sizin , düzenleme yaptığınız size ait olmayan bir hesabı tekrar aynı linkten izlemeniz imkansız.
Zamanında yani TV Box'ımı satmadan önce çok yaptım Spor kanallarını yabancı kanalları çıkarıyordum ve kaydediyordum M3U File ve URL linkler yapılıyor Crackli bir M3U Editor yeterli ama Xtream Code editleyecek bir program veya yöntem bulamadım.
Yukarıdaki mesajdaki 1 nolu Sorumu görmediniz sanırım.

Geri