Xiaomi tv stick Turkcell TV+ problemi

atakan1983

Paylaşımcı
Konular
27
arkadaşlar merhaba bir arkadaşım amazondan xiaomi tv stick 4k almış ve TV+ uygulamasını google playstore yüklemiş fakat uygulama başlangıcında
Uyarı olarak (cihazınız güvenlik kriterlerini karşılamadığı için tv plus uygulaması açılmamaktadır) var bunun çözmenin bir yolu varmıdır

Zaten bigdroidos gördüm geçenlerde bir konu açılmıştı bazı uygulamalar yüklenmiyor diye aklıma geldi hemen sürüm kontrol edeyim dedim playstore mağazasında bile Disney+ uygulaması bulunmuyor
Bu aralar fazla türedi bu çakma mi stickler geçmiş olsun reis . Oluyorsa iade edin gitsin.

Reis diğer konu altında next'in sorunlarını tartışıyoruz ama, güncelleme ile ufak sorunlar düzeltilirse bu fiyatlara alınacak cihazlar: Next start pro 4k ve Dreamstar nova. Biraz beklenebilirse Nova2 çıkacak bu cihazdan umuluyum.

Reis diğer konu altında nextin sorunlarını tartışıyoruz ama, güncelleme ile ufak sorunlar düzeltilirse bu fiyatlara alınacak cihazlar: Next start pro 4k ve Dreamstar nova. Biraz beklenebilirse Nova2 çıkacak bu cihazdan umuluyum.
Aslında elimde bir tane deneme cihazı var
Next start pro 4k
Eğer olmaz ise o cihazı vereceğim ona ama sana sormak istediğim bir şey var ben ona cihazı sıfırlayıp vermek istiyorum fabrika ayarlarına döndürürsem orjinal fabrika çıkışındaki uygulamalar yüklü gelir mi ben kendim kullanacağım gibi bazı silinemeyen uygulamaları adb tv ile silmiştim yani cihazı sıfırlama yaparsam sıkıntı kalmaz değil mi

Aslında elimde bir tane deneme cihazı var
Next start pro 4k
Eğer olmaz ise o cihazı vereceğim ona ama sana sormak istediğim bir şey var ben ona cihazı sıfırlayıp vermek istiyorum fabrika ayarlarına döndürürsem orjinal fabrika çıkışındaki uygulamalar yüklü gelir mi ben kendim kullanacağım gibi bazı silinemeyen uygulamaları adb tv ile silmiştim yani cihazı sıfırlama yaparsam sıkıntı kalmaz değil mi
Adb ile sildiğin tüm uygulamalar sıfırladığında tekrar geri gelir.

Adb ile sildiğin tüm uygulamalar sıfırladığında tekrar geri gelir.
Teşekkürler öğrenmek istediğim buydu
Kullanacak kişi 70 yaşlarında biri ve belli başlı abonelikleri var (Netflix Ssport+Disney+TV+ Amazon) yani bunlarda lisans problemi yaşamak istemiyor

Teşekkürler öğrenmek istediğim buydu
Kullanacak kişi 70 yaşlarında biri ve belli başlı abonelikleri var (Netflix Ssport+Disney+TV+ Amazon) yani bunlarda lisans problemi yaşamak istemiyor
Bunlar da hiç bir sıkıntı çıkmaz, sıfırlayıp verebilirsin reis.

Geri