XBYTE VAVOO: Linkler değişecek Konudan telegram grubuna katılın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xbyte

Paylaşımcı
Konular
5
Herkese Merhaba ;

Herkesten özür dilerim argo bir yazı kimse görmek zorunda değil lakin ben yapmak durumunda kaldım insan gibi yazıp rica ettiğim de engellediler beni. Laftan anlamayana anlatmak lazım

Photo 2025 01 15 16 58 37

Bu benim sistemi kendi sitemine çeviren siteler.

Bunun daha uygulama kısmını dahil etmiyorum bile. Kar amacı gütmeden açtığım sistem üzerinden para kazanan arkadaşlara düzgün bir dil ile anlatmamı anlamayıp hemde cevap vermek yerine direkt banlama durumuna gittiler.

Artık günlük olarak linkler değişime gidecek. Lütfen telegram grubuna katılın madur olmayın.

<\X̷B̷y̷t̷e̷/>

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık, kaliteli ve güzel bir çalışma olmuş.

Emeğinize sağlık, kaliteli ve güzel bir çalışma olmuş..

Hocam teşekkür ederiz kişi sınırlaması var mı yayın süresi vs pek anlamadığım için sorumu maruz görün lütfen

Valla şahane çalışma elinize sağlık çok teşekkürler, umarım uzun soluklu olur.

Herkese Merhaba ;

Söz verdiğim gibi, ücretli iptv sistemlerini aratmayacak bir şekilde karşınızdayım. Sanırım uygulamanıza ekleyemeyin kapatırım uyarısını yapmama gerek yoktur diye düşünüyorum.

Sevgili arkadaşlar, Size vereceğim bağlantılar ile ister Web üzerinden İsterseniz de direkt olarak Box cihazlara m3u8 olarak kurup izleyebileceksiniz.

Iptv Playerinize link olarak ekleyin eğer listeyi indirip eklerseniz liste kendini otomatik güncellemez.

Konunun altına bir teşekkürün kimseye zararı olacağını düşünmüyorum. Daha fazla sözü uzatmama gerek yok diye tahmin ediyorum. Bir ilk ile karşınızdayım Keyifli Seyirler :)

<\X̷B̷y̷t̷e̷/>

Emeğinize sağlık, kaliteli ve güzel bir çalışma olmuş...

Teşekkürler , emeğe saygı.

Elinize sağlık teşekkürler

Herkese Merhaba ;

Söz verdiğim gibi, ücretli iptv sistemlerini aratmayacak bir şekilde karşınızdayım. Sanırım uygulamanıza ekleyemeyin kapatırım uyarısını yapmama gerek yoktur diye düşünüyorum.

Sevgili arkadaşlar, Size vereceğim bağlantılar ile ister Web üzerinden İsterseniz de direkt olarak Box cihazlara m3u8 olarak kurup izleyebileceksiniz.

Iptv Playerinize link olarak ekleyin eğer listeyi indirip eklerseniz liste kendini otomatik güncellemez.

Konunun altına bir teşekkürün kimseye zararı olacağını düşünmüyorum. Daha fazla sözü uzatmama gerek yok diye tahmin ediyorum. Bir ilk ile karşınızdayım Keyifli Seyirler :)

<\X̷B̷y̷t̷e̷/>

güzel calışıma ve emekleriniz için tesekkur ederim size ve sinetech ailesine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri