X GRUP -TVX+ BÜYÜK GÜNCELLEME

Hoş geldiniz ve hayırlı olsun harika bir iş çıkarmışsın Başarılarının devamını dilerim 🙏
keyifli seyirler
tasarım on numara
uygulama on numara
içerik on numara.

Yalnız virustotalde taratınca
AhnLab-V3 PUP/Android.Malct.518314
Böyle bir şey çıkıyor.
PUP istenmeyen uygulama demek potensiyel olarak bunun sebebi sertifika olmaması bunu işaretliyen şirket güney koreye ait adı sanı duyulmamış bi şirket
Malwarebytes
kaspersky
google
avg
gibi adı duyulmuş diğer hepsi zaten güvenli olarak işaretliyor dediğim gibi eski bir sistem kullanıyolar büyük ihtimal ve serfika görmediği için potensiyel olarak istenmeyen uygulama olarak işaretliyor

@xReo üstad film player ekranında kumanda ile ileri geri sarmak zor oluyor. Umarım yakın zamanda Bi iyileştirme yaparsınız

bugün kurdum cihazıma yalnız uygulama menüde görülmedi. Sonra tekrardan kurulum yaptım usb üzerinden, kurulum bitince aç dedim ve uygulamaya girdim açıldı. Acele ile çıkmam gerekiyordu menüye kısayol geldi mi bakamadım...

bugün kurdum cihazıma yalnız uygulama menüde görülmedi. Sonra tekrardan kurulum yaptım usb üzerinden, kurulum bitince aç dedim ve uygulamaya girdim açıldı. Acele ile çıkmam gerekiyordu menüye kısayol geldi mi bakamadım...
Hocam şu an kurduğunuz sürüm de unutmuşuz kodu eklemeyi maalesef. Bir güncelleme çıkacak ya bu gün ya da yarın oraya ekledik artık görünecek.

Herkese merhaba ;

Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak adına tekrardan geri döndük. Bu sefer tek kişi değil güzel bir ekip halinde karşınıza çıkıyoruz.

Biliyorsunuz ki bazı ilkleri biz yaptık, Vavoo m3u listesi, Ham gerçek 4k yayın desteği yüksek bitrate değerlerine sahip.

Sıfırdan kodladığımız uygulama ile karşınıza çıkmak istiyoruz, peki tam olarak neler sunuyoruz ?

24-160 saat geri sarmalı yayın desteği, neredeyse tüm kanallar da dvr desteği var.

Malum kategori olarak Platformun kendisine ait, orjinal yayınlar. ileriye dönük olarak 4k servisi yine aktif olacak.

Belgesel kanalları Platformların orjinal yayınları olup direkt platformdan gelmektedir.

Ayrıca Canlı Tv kanalları için Favorilere ekleyip kendi listenizi oluşturma gibi bir avantajınız da bulunuyor.

Yaklaşık 8 bine yakın film arşivi bu her geçen gün artmaya devam ediyor.

Tüm platform dizileri hazır lakin tasarımı üzerinde çalıştığımız için henüz uygulama içerisinde aktif değil, dublaj ve altyazı çeneği ile izleyebileceksiniz.

Uygulama tasarım kısmını kolay olması için basit sade bir arayüz tasarımına gittik. Telif gibi sorunlardan kaçmak içinde farklı koruma sistemleri inşa ettik.

Bir kaç görsel ve İndirme bağlantılarını bırakıyorum. Keyifli seyirler..

Not: Apk boyutunun yüksek olması, eklentiler ve güvenlik sistemleri içindir.

Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 7872

Xgroup : XByte-XReo-Wonka.
Ellerinize sağlık tvye kurdum çalışıyor tek sorun ana menüye kısayolu gelmiyor. 10 numara program olmuş. Görünüm kullanım çok iyi. Bugüne kadar kullandığım programlar içerisinde en rahat olanı diyebilirim.

Ellerinize sağlık tvye kurdum çalışıyor tek sorun ana menüye kısayolu gelmiyor. 10 numara program olmuş. Görünüm kullanım çok iyi. Bugüne kadar kullandığım programlar içerisinde en rahat olanı diyebilirim.
yeni güncellemede ana menüde gözükecek telegramdan takipte kalabilirsiniz güncel sürümü duyurucaz ilk oradan

Hocam emeğinize sağlık. Yeni gelecek güncelleme de film bölümünde ne gibi değişiklik olacak. Ayrıca playır üzerinden kanal değiştirme bu sürüm ile gelecek mi. Gerçekten çok merak ediyorum. Telegram dan görsel ve video paylaşım yaparsanız sevinirim. Saygılarımla

Hocam emeğinize sağlık. Yeni gelecek güncelleme de film bölümünde ne gibi değişiklik olacak. Ayrıca playır üzerinden kanal değiştirme bu sürüm ile gelecek mi. Gerçekten çok merak ediyorum. Telegram dan görsel ve video paylaşım yaparsanız sevinirim. Saygılarımla
bugün yada yarın yeni sürümü çıkarmayı planlıyoruz

Emeğine sağlık. Sistem güzel olmuş. Başarılar.

hala rotlu cihazlarda kullanılamaz hatası alıyoruz bu uygulamayı kurmak isterken. şimdiye kadar hiç bir diğer uygulamalarda böyle bir hatta vermiyordu kuruluyordu diğer uygulamaları. herhalde bizi unutunuz. günceleme gelecek diyorsunuz ama günceleme bekliyoruz sabırsızlıkla. ama hiçbirşeyin geldiği yok.cigaz dreamstar pro A 5 anlamadım neden böyle bir rotlu cihazlarda kullanılamaz hatası koruması koydunuz uygulamanıza zarar mı getirecek bu sebepten mi acaba

emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir uygulama

*Ben TV box hiremko ile seyrediyorum...Yükledim fakat çalışmıyor..! Rootlu cihazlarda çalışmaz yazıyor ...bütün apk ,lar çalışıyor,bu program çalışmadı...!Antivirüs var diyemi çalışmadı acaba..!? çaresi ne olabilir...
*Özellikleri sıralamışsınız,da ROOTLU CİHAZLARDA ÇALIŞMAZ diye de yazsaydınız,millet boşuna uraşmasın..!

Mor yayınlar gerçekten çok güzel net donmaya yok vpn derdide yok uzun ömürlü olur umarım

Güncelleme ne zaman yayınlanacak ? Program içinden mi güncelleyeceğiz, yeniden indirip eskisini silip mi kuracağız ?

Hocam yayınladık yeni apk dosyasını kurun
Eline Koluna Saglik Hocam eski apk yi silip yeniyi forum uzerinden indirdim kurdum media player arayuzu degismis ulusal kanallarin cogunda 24 saat geri alma var film ve dizi kategorileri cok sahane olmus kapak fotolarida oyle viasat history ve history kanal da da 24 saat geri alma cok sahane olmus.lakin yeni surum bende 1.0 gorunuyor.cok tesekkurler.

Konuyu görüntüleyenler

Geri