X GRUP -TVX+ BÜYÜK GÜNCELLEME

Eline Koluna Saglik Hocam eski apk yi silip yeniyi forum uzerinden indirdim kurdum media player arayuzu degismis ulusal kanallarin cogunda 24 saat geri alma var film ve dizi kategorileri cok sahane olmus kapak fotolarida oyle viasat history ve history kanal da da 24 saat geri alma cok sahane olmus.lakin yeni surum bende 1.0 gorunuyor.cok tesekkurler.
Olumlu geri dönüş için teşekkürler, Keyifli seyirler hocam :)

Hocam cok saolunda nacizane tavsiyem olacak size sizleri tahrik edip banlatmak isteyen olacaktir,bu tahrik edenlere siz uymayin burda örnek vermek istemiyorum basarilariniz daim olsun.

App içinde çözdürüyorum şifre, telif gelmesi mümkün değil.
Telif uygulamada gelmez zaten kolay kolay şikayet ediyorlar cekmeyenler o yüzden 50 kişilik yayın sistemi var kaç aydır domain hala aktif test amaçlı şikayet ediyorum bı domain 15 dk içinde maç saati kapanıyor

Telif uygulamada gelmez zaten kolay kolay şikayet ediyorlar cekmeyenler o yüzden 50 kişilik yayın sistemi var kaç aydır domain hala aktif test amaçlı şikayet ediyorum bı domain 15 dk içinde maç saati kapanıyor
Benım domaın ıle pek ısım yok ya, daha once 70 tane yıyınce kafa patlatıyorsun :D Her sey app ıcınde donuyor. Kendı cdn sunucum var zaten yayını da kendım cıkıyorum Xstream den

@Xbyte hocam diziler bölümünde filmler bölümünde olduğu gibi "listeye ekle ayarı yok heralde. Yani asıl diziler bölümü için gerekli diye düşünüyorum

Benım domaın ıle pek ısım yok ya, daha once 70 tane yıyınce kafa patlatıyorsun :D Her sey app ıcınde donuyor. Kendı cdn sunucum var zaten yayını da kendım cıkıyorum Xstream den
Mantıklısı o zaten sürekli domain değiş nereye kadar

reis inan bir çok uygulama denedim ben bunun gibisini görmedim yapanların ellerine sağlık 10numara oldu ALLAH RAZI OLSUN 🔥

yanliz tek sorun benim sürümü 1.0 gözüküyor.önbellegi ve verileri silip uygulamayı da sildim yine 1.0 gözüküyor ama dizi bölümü aktif daha öncesi yok tu

Konuyu görüntüleyenler

Geri