Yardım winrar şifresi kırma yardım ?

dehakan7

Müdavim
Konular
352
Linkteki dosyada şifre var ama bilmiyorum ben bir kaç video bakıp denedim ama çözemedim ? iki linkten birini çözerseniz yeterli olur arkadaşlar.

Linkteki dosyada şifre var ama bilmiyorum ben bir kaç video bakıp denedim ama çözemedim ? iki linkten birini çözerseniz yeterli olur arkadaşlar.

Bunu bir denermisin,

Abi ne demek istediğini tam anlamadım ya da farklı bir şey anladım gibi ama tam kesitremedim winrar şifre kırma olayı brute force attack ile gerçekleşir aksi takdirde başka yolu yoktur :D
ben yapabilir miyim ki o dediğini :)

demek istediğim rar lı bir dosyanın şifresini çözmek...

ben yapabilir miyim ki o dediğini :)

demek istediğim rar lı bir dosyanın şifresini çözmek...
12345 denedin mi abi ?
Uygun bir yazılım ile evet ama harfli falansa biraz zor çözülür yani bruteforce attack içinde wordlist gerekiyor zahmetli bir iş ve garantisi yok maalesef

12345 denedin mi abi ?
şifre değilde birkaç çözme programı ve bat dosyası buldum onu denedim ama açılmadı...

ikinci dosyayı aldığım yerde şöyle bir yazı var

Tüm içerikleri kurabilmeniz için satın aldığınız kod ile çalışan .
Mellivora PES Decrypt programının şifresi:
mellivoranetwork.com

rar şifresini için ödeme istiyorlar bende ödeme yok :)

şifre için bunu da bi dene abi her ikisine de dene
drive linkine dene abi özellikle

Abi ne demek istediğini tam anlamadım ya da farklı bir şey anladım gibi ama tam kesitremedim winrar şifre kırma olayı brute force attack ile gerçekleşir aksi takdirde başka yolu yoktur :D
Seni ifşa edip yardım eder o demek istedim ama genelde telefondan yazdığım için bazen sözlük veya yazım hatası olabiliyor. Şöyle bir bakınca saçma bir cümle gibi duruyor aslında afedersin ;))

Seni ifşa edip yardım eder o demek istedim ama genelde telefondan yazdığım için bazen sözlük veya yazım hatası olabiliyor. Şöyle bir bakınca saçma bir cümle gibi duruyor aslında afedersin ;))
estağfurullah abi sıkıntı yok canın sağ olsun :D

şifre için bunu da bi dene abi her ikisine de dene
drive linkine dene abi özellikle
bu siteye para veriyon anladığım kadarıyla , bir de kırma programı yapmışlar sana kod veriyorlar öyle çözülüyor gibi birşey... işte olay tam burada başlıyor para vermeden bilgiye ulaşmak amaç :)

abi deluxe sürümün ücretli olduğu söyleniyor yama için başka siteden indirip denemeni tavsiye ederim
Evet ücretlide ücretli herşeye ulaşabilir miyiz diyom, ondan uğraşıyorum, ve başka sitede yok bu adamlar yapmış para ile satıyorlar :)

Evet ücretlide ücretli herşeye ulaşabilir miyiz diyom, ondan uğraşıyorum, ve başka sitede yok bu adamlar yapmış para ile satıyorlar :)

abi istersen bir de buradan bak yalnız dikkatli ol torrent korsan yazılım indirme sitesi torrent tam olarak ne demek net bir şekilde bildiğini varsayarak önerdim dikkatli olmalısın abi :)

abi istersen bir de buradan bak yalnız dikkatli ol torrent korsan yazılım indirme sitesi torrent tam olarak ne demek net bir şekilde bildiğini varsayarak önerdim dikkatli olmalısın abi :)
almasınlar beni içeriye :)

Geri