BABA CANDIR
Üye
- Konular
- 2
Bilgisayarı sıfırlamayı düşünüyorum çünkü iyice yavaşladı artık, neredeyse kullanılmaz hale geldi. Bu sıfırlama işi format gibi bir şey sanırım ama tam olarak neler siliniyor emin değilim. C sürücüsündeki şeylerin silineceğini biliyorum da, D veya E gibi diğer disklerdeki dosyalar da gider mi acaba? Oralarda önemli dosyalarım var, yedekle falan da uğraşmak istemiyorum açıkçası. Sadece Windows’un kurulu olduğu kısım mı temizleniyor?
Bir de sıfırlama sırasında bazı seçenekler çıkıyor diye duydum, “her şeyi kaldır” gibi. O seçeneği seçersem tüm diskler mi silinir yoksa sadece C mi? Daha önce böyle bir şey yapmadım, biraz çekiniyorum açıkçası. Konuya hakim olan biri açıklarsa çok iyi olur. Yanlış bir adımla bütün dosyaları kaybetmek istemiyorum.
Bir de sıfırlama sırasında bazı seçenekler çıkıyor diye duydum, “her şeyi kaldır” gibi. O seçeneği seçersem tüm diskler mi silinir yoksa sadece C mi? Daha önce böyle bir şey yapmadım, biraz çekiniyorum açıkçası. Konuya hakim olan biri açıklarsa çok iyi olur. Yanlış bir adımla bütün dosyaları kaybetmek istemiyorum.