Windows Not Defteri yenileniyor

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
234
Microsoft, Windows’un yıllardır süregelen minimalist metin düzenleyicisi Not Defteri’ni son dönemde daha gelişmiş ve işlevsel bir araca dönüştürüyor. Yazılım devi, Windows 11’in en son Insider önizleme sürümlerinde Not Defteri’ne tablo desteği ekleyerek uygulamanın yeteneklerini önemli ölçüde artırdı.

1763990482722

Şu anki not defteri, neredeyse word ün ilk sürümlerinden daha işlevsel. Bence gereksiz. En başta, yeni sürüm not defteri ile aldığınız not, eski sürümle açılmayacak. Not alırken tablo ihtiyacı olan, gitsin notunu wordte alsın

Şu anki not defteri, neredeyse word ün ilk sürümlerinden daha işlevsel. Bence gereksiz. En başta, yeni sürüm not defteri ile aldığınız not, eski sürümle açılmayacak. Not alırken tablo ihtiyacı olan, gitsin notunu wordte alsın
Güncelleme gerekli mi bilmem ama, basit türde metinler için not defterini kullanıyorum. Adı üstünde not almak, kısa süreli çıktı almayacağım işlerde hem hızlı hem de işlevsel olarak işimi görüyor. Fazlasına da gerek duymuyorum açıkçası :)

Ben de kullanırım, hatta yıllarca cep ajandası-kalem taşıdım, çünkü iş yoğun, takvimsiz, plansız mutlaka kaçan, unutulan bir şey oluyor. Palmlar çıkınca rahatladım ama abartılı paraydı sunduğu fonksiyonlar için, sonra da battı zaten

Geri