windows 7 mi linux mu?

Patron_47

Paylaşımcı
Konular
20
windowstan sıkıldım linux geçeyim mi ya da geçmiyim mi önerinizi bekliyorum

Linux daha stabil ama işletim sistemleri hakkında en iyi bilgiyi @Sinetech bilir

Linux daha stabil ama işletim sistemleri hakkında en iyi bilgiyi @Sinetech bilir
Linux konusunda çok az tecrübem var. Hatta neredeyse hiç yok. Ben de deniyorum doğrusu.

windowstan sıkıldım linux geçeyim mi ya da geçmiyim mi önerinizi bekliyorum
Windows 7 değil tabii ki kesinlikle, çok eski, herhangi güncel bir linux sürümü çok daha iyi olacaktır.

Fedora KDE ve CachyOS gerçekten çok başarılı. Fedora videosu bugün ya da yarın gelecek.

ASUS N50VN laptobumda aldığım tarihten beri (yaklaşık 2008-09) Windowd 7 kullanıyorum. Bir ara Windows 10 LTSB mi neydi ona geçmeye yeltendim, üşendim geçmedim. Win7'den devam. 🤣🤣

Pardus 25'i ve ayrıca deepin linux'u tavsiye ederim. Ben de 4 ayrı işletim sistemi yüklü. Windows11, macos, pardus25 ve deepin linux.

Pardus son sürüm çıkmış. Deneme imkanım yok. O işinizi rahatça görür. Vaktinde eski sürümleri ile neler yaptık.

Pardus yeterince arkasında durulsaydı keşke ahhh ahh
Vaktinde Tubitak ile geliştirelen ilk sürümler döneminde devlete çok yalvardık. Bunu kendi remi dairelerimizde kullanalım. Lisanslara para ödemeyelim diye. Kimse dinlenemedi. Şimdi devlet bütçesinden sadece windows lisanslarına giden miktarı duysanız... Çoğu devlet kendi resmi dairelerinde bu bedeli ödememek için kendi sistemlerini kurdu. İşlerini onlarla yönetiyor. Özel sektöre de öncülük ediyor. Haliyle sistemlerde gelişiyor. Çok geç kaldık.

Geri