Öneri Windows 11 Pro + Office 2021 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarı 35,55TL

35₺ şuan
Bedava

Orjinal Microsoft ürünü, ömür boyu kullanımlı. İhtiyacı olanlara fırsat
Ekli dosyayı görüntüle 8831
Merhaba, Microsoft hiçbir zaman Microsoft Office Professional Plus 2021'i satmadı. Microsoft lisansına aykırı olarak internette satılıyorlar. Bazıları uzun süre çalışıyor, bazıları kısa süre çalışıyor ve bazıları hiç çalışmıyor. Bilerek yada bilmeyerek insanların dolandırılmasına sebebiyet vermeyin.

Merhaba, Microsoft hiçbir zaman Microsoft Office Professional Plus 2021'i satmadı. Microsoft lisansına aykırı olarak internette satılıyorlar. Bazıları uzun süre çalışıyor, bazıları kısa süre çalışıyor ve bazıları hiç çalışmıyor. Bilerek yada bilmeyerek insanların dolandırılmasına sebebiyet vermeyin.
Sıkıntı olursa, pazaramaya yazar, sembolik de olsa ücreti geri alırız.

Format atınca gdiyor genelde. Bu anahtar başka bir cihazda yüklüdür diyor. Ben cihazın imajını aldım, format yerine Office vs yüklü imajı yüklüyorum, sorun çıkmıyor

Orjinal Microsoft ürünü, ömür boyu kullanımlı. İhtiyacı olanlara fırsat
Ekli dosyayı görüntüle 8831
Bir sene önce fake kulanıcı yorumlarına yanılıp linkini vermiş olduğunuz siteden lisans patlarsa bir paket sigara parası ne olacak,nerelere para vermiyoruz ki deyip Office 2021 satın aldım .
Pc ye kurulumunu yaptım çok değil bir gün sonra lisans patladı.
Satış yapan siteye mail gönderdim telefon açtım geri dönüş yapan olmadı .
Yanılıpda benim gibi hataya düşmeyin .

Geri