İstek Windows 11 de reklamsız Youtube önerisi

Arkadaşlar merhabalar.WİN 11 pc için youtube premium gibi reklamsız kullanabileceğim bir program varmıdır? tarayıcı eklentileri Adguard adblock türü şeyler işe yaramıyor maalesef video açmadan önce reklam çıkmasa da ekran siyah olarak 15 sn falan bekleyip öyle açıyor veya yenile tuşuna 4-5 sefer basınca açılıyor oda zaten 15 sn filan sürüyor çok can sıkıcı.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Ben freetube kullanıyorum. Video bile indirebilirsiniz

Youtube artık reklam engelleyicilere özellikle Chrome tarayıcısında tespit eden fix atmış yakın zamanda. Artık sürekli güncelliyorlar yöntemleri diye biliyorum, premium almaya zorluyorlar ondan galiba.

Youtube artık reklam engelleyicilere özellikle Chrome tarayıcısında tespit eden fix atmış yakın zamanda. Artık sürekli güncelliyorlar yöntemleri diye biliyorum, premium almaya zorluyorlar ondan galiba.
yukarıdaki seçeneklerle bu sorun ortadan kaldırılabiliyor dostum daha keskin önlemler olmadıkça .bugün yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum .ihtiyacı olan herkese biraz ışık tutmuş olduk bugün.güzel öneriler oldu.

Geri