İstek Windows 11 de reklamsız Youtube önerisi

SEDATCNC

Üye
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar.WİN 11 pc için youtube premium gibi reklamsız kullanabileceğim bir program varmıdır? tarayıcı eklentileri Adguard adblock türü şeyler işe yaramıyor maalesef video açmadan önce reklam çıkmasa da ekran siyah olarak 15 sn falan bekleyip öyle açıyor veya yenile tuşuna 4-5 sefer basınca açılıyor oda zaten 15 sn filan sürüyor çok can sıkıcı.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhabalar.WİN 11 pc için youtube premium gibi reklamsız kullanabileceğim bir program varmıdır? tarayıcı eklentileri Adguard adblock türü şeyler işe yaramıyor maalesef video açmadan önce reklam çıkmasa da ekran siyah olarak 15 sn falan bekleyip öyle açıyor veya yenile tuşuna 4-5 sefer basınca açılıyor oda zaten 15 sn filan sürüyor çok can sıkıcı.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Chrome'da "uBlock Origin Lite" eklentisini kullanıyorum. Reklamları sorunsuz engelliyor

Bu dediğinle alakalı Google Chrome'ye hangi engelleyiciyi kurarsam kurayım bazı videolarda reklam çıkmaya devam ediyor. Mozilla Firefox ile UBlock Origin kurduktan sonra 1 haftadır hiç bir reklam çıkmadı. Test amaçlı Google Chrome'da çıkan reklam Mozilla Firefox'ta çıkmayınca bende Mozilla Firefox kullanmaya başladım.

eklenti de yüklense kesinti mi yaşıyorsunuz nedenini öğrenin yazısı çıkarak açılmada gecikme oluyorPhoto 2025 06 14 09 11 07

Bu dediğinle alakalı Google Chrome'ye hangi engelleyiciyi kurarsam kurayım bazı videolarda reklam çıkmaya devam ediyor. Mozilla Firefox ile UBlock Origin kurduktan sonra 1 haftadır hiç bir reklam çıkmadı. Test amaçlı Google Chrome'da çıkan reklam Mozilla Firefox'ta çıkmayınca bende Mozilla Firefox kullanmaya başladım.
Origin değil Origin-Lite kurman lazım

Photo 2025 06 14 09 14 55ikiside var yine de yeni videoya geçtiğimde gecikmeyle birlikte kesinti mi var nedenini öğrenin yazısı çıkıyor premium aldırmak için ısrar ediyorlar ama almıcam milader diyorum bende içimden :)

Bende sadece bu var uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum. Diğerlerini kaldırdım

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    13.8 KB · Görüntüleme: 21
Forumda paylaşılan "TizentubeOnAndroidTv" yi emülatöre kurdum. O da iyi çalışıyor şimdilik

Ublockorigin edge de sorunsuz kullanıyorum

Brave tarayıcıyı kur, ayarlardan anasayfa açılışını YouTube yap, tamamdır.

Tarayıcı eklentisi olarak bu eklentiyi tavsiye ederim. Chrome'da kullanıyorum, reklam engellemenin yanında bir sürü özelliği de var.
Youtube için benim olmazsa olmaz eklentim.

Wjs1X1jLxJ 14 06 2025 14 14

Çok başarılı tarayıcı ilk defa denedim güzelmiş abaspınar çok teşekkür ederim.Bu arada aynı sorunu yaşayan arkadaşlarıma tavsiye ederim .Ayrıca sadikmen dostuma da teşekkürler.
Ayarlar - brave kalkanları üzerinden reklam engelleme modunu agresif yaparsanız engellenemeyen bir çok reklamıda engellersiniz.

Geri