windows 11 başlatın yanındaki arama çubugu basmıyor başttan açtığımda yazı yazmıyo mikrafostu aradım ne yaptıysak olmadı anlayan varmı da öncede oldu power shell yapmıştım düzelmişti hyperv gözükoyo kapatatım olmadı denetim masasından kapimmi yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Başlat- görev yönetcisi-işlemler- windows gezgini sağ tıkla yeniden başlat denildikten donra düzelirwindows 11 başlatın yanındaki arama çubugu basmıyor başttan açtığımda yazı yazmıyo mikrafostu aradım ne yaptıysak olmadı anlayan varmı da öncede oldu power shell yapmıştım düzelmişti hyperv gözükoyo kapatatım olmadı denetim masasından kapimmi yine
resto 63 te kaldı ilerlemiyo
Onları zaten yapmıştım olmadı bide guncelleme geri atiyo guncellemede olmuyor
öle olcakta 10 saat uraşmam lazım bü sürü progamımım var
Linkini verdiğim SSD Fresh programından bahsediyorsan aynı yerden indirip kurduğum programın resmini paylaşıyorum bak sol üstte Dizin olarak gösterilen ayar SSD Disklerde açık olduğu takdirde sıkıntı yarattığı için kapalı hale almış.Google dan yazıp ararsan videolarıda youtube da mevcut.verdiği program çalışmadı
Biostan açılır da neden açacaksın ?Biostan açtıktan sonrada windows program ekle kaldırda windows özelliklerini aç kapat da hyperV , Sanal Makine platformu ,windows hiper yönetici platformu ihtiyaca göre yüklenir.sanallaştırma kapalı diyo nası aççaz
4 kere 11'e geçtim hepsinde sorun yaşadım.
10'a geri döndüm kurtuldum
kasa tuşuna basıyorum 10 saniye sürmüyor açılması
11 pişmanlıktır.
Ssd optimizasyon ya da defrag tarzı programları pek önermiyorlar yalnız, ömründen yiyor diye. Yani rutin kullanım önerilmiyorBaşlat arama çubuğu , dizin oluşturma hizmeti ile direkt alakalı.Sorun yaşadığınız bilgisayarınızdaki disk / diskler SSD disk ise bu disklerde windowsun disk hizmet programları yavaşlamaya , kilitlenmeye v.b sıkıntılara yol açabiliyor.SSD diskleri stabil kullanmayı sağlayan programcıklar var.SSD Fresh kendini kanıtlamış diskleri optimize eden bir program.Bu linktenZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.indirip kurarak disk / diskleri otomatik iyileştir dediğinizde disklerinizi optimize edecek windows dizin hizmetini kapatacak ve muhtemelen başlat yanındaki arama çubuğu etkinleşecektir.Çözüm olmasa dahi SSD disklerinizden kaynaklı sistem yavaşlama , kilitlenme ,ekran koruyucu , kilit ekranı hatalarınızın çözümünü sağlayacaktır.
Bu arada Wİndows 11 hangi sürüm yüklü ? Windows 11 24H2 sürümü bildiğim kadarıyla hala sorunlu şahsen ben Windows 11 23H2 sürümünü kullanıyorum.Hiç bir çözüm bulamazsanız Wİndows 11 23H2 sürümünü indirip kurmanızı tavsiye ediyorum.
Ssd optimizasyon ya da defrag tarzı programları pek önermiyorlar yalnız, ömründen yiyor diye. Yani rutin kullanım önerilmiyor
Dünya da hala windows 10 kullanıcıları 11'e geçmiyor.11 windows'un en vasat işletim sistemlerinden birisi oldu ve vista dan da beter bir işletim sistemi.Windows 11 sistem gereksinimlerini karşılamadığı halde laptopuma şu anki stabil haliyle yükleyebilmek için 15-16 defa 3-4 farklı windows 11 sürümünü yükledim.Biraz inat etmek ve vakit ayırabilmekle alakalı sanırım.Yaşadığım sorunu araştırıp çözümünü bulup ona göre tekrar tekrar deneyerek ancak bu hale getirebildim.Kesinlikle katılıyorum şu an için Windows 10 çok daha sorunsuz ve kullanışlı.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.