Windows 10 Devri Bitti! Windows 11’e Geçiş Rehberi

SNT 

Sinetech Yazarı ve Paylaşımcısı
Paylaşımcı
Konular
213
Microsoft, dünya genelinde milyonlarca kullanıcının bağlı olduğu Windows 10 işletim sistemi için desteğini 14 Ekim 2025 itibarıyla sona erdiriyor. Bu tarih, bilgisayarınızın güvenlik güncellemelerini artık alamayacağı anlamına geliyor ve cihazlarınız siber saldırılara karşı daha savunmasız hâle gelebilir.

Microsoft, kullanıcılarını Windows 11’e ücretsiz yükseltmeye davet ediyor, ancak tüm bilgisayarlar bu yeni işletim sistemi için uygun değil. İşte Windows 10 desteğinin sona ermesi ve Windows 11’e geçiş süreciyle ilgili bilmeniz gerekenler.
1760460959111
Detayları okumak için tıklayınız...

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
An itibariyle ASUS N56VZ (yuvarlak 13 yaşında) cihazımda, Windows 11 Pro (22000.282) x64 (forcest) kullanıyorum. Windows 8,1 den sonra Windows 10'a alışamamıştım. Windows 11 iyi geldi. Saygılar.

Son düzenleme:
Microsoft, dünya genelinde milyonlarca kullanıcının bağlı olduğu Windows 10 işletim sistemi için desteğini 14 Ekim 2025 itibarıyla sona erdiriyor. Bu tarih, bilgisayarınızın güvenlik güncellemelerini artık alamayacağı anlamına geliyor ve cihazlarınız siber saldırılara karşı daha savunmasız hâle gelebilir.

Microsoft, kullanıcılarını Windows 11’e ücretsiz yükseltmeye davet ediyor, ancak tüm bilgisayarlar bu yeni işletim sistemi için uygun değil. İşte Windows 10 desteğinin sona ermesi ve Windows 11’e geçiş süreciyle ilgili bilmeniz gerekenler.
Ekli dosyayı görüntüle 14416

windows update kısmında windowsunuzu güvende tutmak icin diye yazan kısımdan 1 yıl daha güncellemeleri alabilmek icin kayıt yaptırarak uzatabilirisniz

1ıl zaten veriyor hotmail mail adresi olacak ve benim update girince bilgisayarınız geliştirilmiş güvenlik güncellemeleri alacak şekilde kaydoldu şeklinde yazıyor
Teşekkürler hocam, deneyelim

İstediği kadar desteği bitsin.normal kullanıcı için sorun olmaz fakat;program,usb driver uyumluluğu hakkında halen oturmamış saç baş yoldurtan yerleri var....
Ben şahsen Windows 10 dan devam.Yeri geliyor windows 7 bile kullanıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 14416

Ahahaha windows 10 u kurar kurmaz update leri,güvenlik duvarlarını,anti virüsü komple kapatan ben :)

İstediği kadar desteği bitsin.normal kullanıcı için sorun olmaz fakat;program,usb driver uyumluluğu hakkında halen oturmamış saç baş yoldurtan yerleri var....
Ben şahsen Windows 10 dan devam.Yeri geliyor windows 7 bile kullanıyorum.
en güzeli zaten 7 degilmi

Linux'tan devam...

Geri