Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
vardir illaMerhaba, boşta duran flaş belleğimi Wifi adaptörü yapabileceğim yöntem var mı ?
İnternetten arattığımda adaptörün flash belleğe benzediği için donanımsal değil de yazılımsal olduğunu varsayarak forum'a yazdım.Nasıl vardırbu mantıkla boş flaşları uydu alıcısı da yaparız mı diyelim...
Selam Dostum sadece program olarak Düşünmek olmaz tahtası yani içindeki cip diyelim ona göre üretiliyor anten takma yada içinde leyimlenmiş anten oluyor mesala android tv stiklerdeki gibi düşün sırf program değil ayrıca anten wifi alıcısı içinde yerleştiriyor.İnternetten arattığımda adaptörün flash belleğe benzediği için donanımsal değil de yazılımsal olduğunu varsayarak forum'a yazdım.
Kaldı ki burayı bilgi amaçlı kullanıp eksiklerimizi gidermek için yazdığımızı sanıyordum, geyik yapmak için meşgul etme amaçlı değil.
Sağduyulu olman ve özverili anlatımın için teşekkür ederim, selametle.Selam Dostum sadece program olarak Düşünmek olmaz tahtası yani içindeki cip diyelim ona göre üretiliyor anten takma yada içinde leyimlenmiş anten oluyor mesala android tv stiklerdeki gibi düşün sırf program değil ayrıca anten wifi alıcısı içinde yerleştiriyor.
saygılarımla