whatsapp Üzerinde AI Simgesini Kaldırabilen Oldu mu???

ersin08

Paylaşımcı
Konular
8
Herkese Merhaba;
Bu whatsapp da AI simgesini kaldırabilen oldu mu? , ekranım zaten 5 inç zaten bu AI sevmiyorum (kötüye kullandıkları için) gelmişler birde sabitlemişler, dinledikleri izledikleri yetmemiş verileri depoladıkları yetmemiş bide bunu yapmışlar, nette arama yaptım henüz öyle bir ayarın olmadığı sadece sohbeti sessize alınabildiği var, benim kaçırdığım bir şey olabilir mi sormak istedim ??

Son düzenleme:
++++

Son düzenleme:
@@@

Son düzenleme:
WhatsApp üzerinden o kalkmaz sanırım. Ben kullanmıyorum zaten. Ne olursa olsun WeChat'ı hepsi bir olasalar yenemezler. Onu da dipnot düşeyim burada. Çok denediyor. Çok zorluyorlar ama hep ellerine patlıyor. WeChat olamaz hiçbiri.

40 yaş üstü ve eski özlemlere gelirsek başlıkla alakası olmayan aapayrı yerlere gider konu. Onu ayrı bir Konu Dışı bölümünde 40 Yaş Üstü diye konu açılsa daha yerinde olur. Hem katılan da çok olur.

WhatsApp üzerinden o kalkmaz sanırım. Ben kullanmıyorum zaten. Ne olursa olsun WeChat'ı hepsi bir olasalar yenemezler. Onu da dipnot düşeyim burada. Çok denediyor. Çok zorluyorlar ama hep ellerine patlıyor. WeChat olamaz hiçbiri.

40 yaş üstü ve eski özlemlere gelirsek başlıkla alakası olmayan aapayrı yerlere gider konu. Onu ayrı bir Konu Dışı bölümünde 40 Yaş Üstü diye konu açılsa daha yerinde olur. Hem katılan da çok olur.

nereden nereye gelindiğini ne kadar saçmalandığı görünsün istedim, çok darlandım bu AI meselesinden bildiğiniz gibi değil

nereden nereye gelindiğini ne kadar saçmalandığı görünsün istedim, çok darlandım bu AI meselesinden bildiğiniz gibi değil
Biliyorum. Ben de darlandım. Ama o konu cidden açılmalı ayrı bir başlık olarak. Hatta sizz açın 40 Yaş Üstü konusunu. Orada illa döner AI muhabbeti zaten.

Şu an için kaldırılamıyor ama yerine Whatsapp Business indirip kullanabilirsin.Onda yok AI simgesi.

Chatgpt hayat kurtarıyor valla ai bazen işe yarar

bende henüz yok. güncellemelerim kapalı olduğu için gelmedi sanırım. ben yırttım o zaman çünkü hiç uygulama güncellemesi yapmıyorum

Chatgpt hayat kurtarıyor valla ai bazen işe yarar

aynen bazen bende sorular sorarım ama bu kadar hayatın içine entegre edilmesi pek sağlıklı gelmiyor bana, düşünün eskiden biz dönem ödevi için kütüphanelere hatta komşulardaki yada evdeki ansiklopedilerden konu araştırırdık peki ya şimdi !! "chat merhaba, bana şu konuyu giriş gelişme sonuç şeklinde verir misin? " dediğiniz anda size en az 3 şekilde seçenek veriyor, belki de izlediğimiz o filmler sadece senaryo değildir (ki bence değil) , bence hayatta olduğu gibi hani nasıl bazı kurumlarla hatta bu tarz bir forum sayfasında saygı çerçevesinde "siz" diyoruz , biraz daha samimi olması için "sen" diyoruz, işte bu konuda da bence biraz mesafeli olmalıyız, hayatımızın her yerinde yapay zekaya ihtiyaç yok (bence) , dikkat edin hayatımızı "Wall-e" filminde ki hayat gibi yapıyorlar !!! hareketsiz, senin düşünmene gerek yok !!!

aynen bazen bende sorular sorarım ama bu kadar hayatın içine entegre edilmesi pek sağlıklı gelmiyor bana, düşünün eskiden biz dönem ödevi için kütüphanelere hatta komşulardaki yada evdeki ansiklopedilerden konu araştırırdık peki ya şimdi !! "chat merhaba, bana şu konuyu giriş gelişme sonuç şeklinde verir misin? " dediğiniz anda size en az 3 şekilde seçenek veriyor, belki de izlediğimiz o filmler sadece senaryo değildir (ki bence değil) , bence hayatta olduğu gibi hani nasıl bazı kurumlarla hatta bu tarz bir forum sayfasında saygı çerçevesinde "siz" diyoruz , biraz daha samimi olması için "sen" diyoruz, işte bu konuda da bence biraz mesafeli olmalıyız, hayatımızın her yerinde yapay zekaya ihtiyaç yok (bence) , dikkat edin hayatımızı "Wall-e" filminde ki hayat gibi yapıyorlar !!! hareketsiz, senin düşünmene gerek yok !!!
Evet aslında ben de size katılıyorum yani çocukken biz bayağı bir ansiklopediden araştırma yapardık tabii şimdikini sil ansiklopedinin ne olduğunu bilmiyor mesela gazetelerde kupon biriktirerek ansiklopedi alındığını bilmiyor çünkü bizim neslimiz yani 30 ila 50 yaş arası olan kuşak şey 70'ler ve 90'lar denilebilecek nesil araştırmayı çok seven çok iyi bilen ve bunu gerçekten dibine kadar yaşayan bir nesildi ama şu anki nesil o şekilde değil şu anki nesil tamamıyla böyle telefondan kafasını kaldıramayacak kadar tiktok'tu vesaireydi ki Bana kalırsa tablet hani okullarda yapılan akıllı tahta eğitimi tamamıyla çok boş ve saçma asıl eğitim Kara tahtadır bugün microsoft'un kurucusu bile çocuklarına Kara tahtada eğitim verdirtiyor yani bugün kalkıp da tabletti vesaire idi bana bunlar çok boş geliyor ben mesela ne kadar uygulama varsa telegram Instagram Twitter reddit aklınıza gelebilecek bütün uygulamaları kapattım hesaplarını dondurdum sadece olan bir TikTok var onda zaten çok nadir Facebook'ta gruplar var onun dışında da zaten takıldığım bir yer burası var yoksa öteki türlü dediğiniz gibi çok saçma sapan bir hayatı evrilmeye başladık

bende henüz yok. güncellemelerim kapalı olduğu için gelmedi sanırım. ben yırttım o zaman çünkü hiç uygulama güncellemesi yapmıyorum

bende direndim o şekilde :) ama maalesef yaptım, güncelleme önemlidir normalde çünkü hacker ların saldırı yaptığı eski versiyon program bir saldırı noktasıdır yada o programın bizi daha rahat izleyebilmek dinleyebilmek için yapılmış bir koddur :) , eski sürüm üzerinden saldırı yapılabildiğini duymuştum ve aldığım bir derste de belirtilmişti sizde bir araştırın isterseniz, dediğim bu olay pc için ama telefonda da bir sistem olduğuna göre "ben kimim (2014)" filminde de dediği gibi "Hiç Bir Sistem Güvenli Değildir"

Herkese Merhaba;
Bu whatsapp da AI simgesini kaldırabilen oldu mu? , ekranım zaten 5 inç zaten bu AI sevmiyorum (kötüye kullandıkları için) gelmişler birde sabitlemişler, dinledikleri izledikleri yetmemiş verileri depoladıkları yetmemiş bide bunu yapmışlar, nette arama yaptım henüz öyle bir ayarın olmadığı sadece sohbeti sessize alınabildiği var, benim kaçırdığım bir şey olabilir mi sormak istedim ??
Al simgesi nedir ya 😁 Ekran görüntüsü varmı?

Bu face te de var insta da varmı?

Geri