m3u8 dosyasına isim verirken whatsapp da olan logoları atıyorum futbol topu bunları köşeye koyabıliyorum ama mesela apple tv logosu nasıl koyulur emoji yapabilsem olucak ama bunu yapamıyorum bilen biri var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yani apple tv logosu çıksın istiyodum veya disney fılan atıyorum jpg olarak yukelyelım yada o bize o şekilde yapsınBu söylediğin mantığı m3u lar da hem içerik isimlerinde hemde gurup isimlerinde bende kullanıyorum fakat WhatsApp ta nasıl olur nasıl yapılır bilemiyorum ama daha çok telegram in plus diye markete paylaşılan şu uygulamasında
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bahsettiğin emoji durumu daha bir esnek gibi bir mesaj yazma alanında bir isim yazdığınız da ilişkili emoji leri de gösteriyor mesela tam olarak beklenti ne uygun mu bilemem ama Apple yazdığında şu emoji leri gösterdi![]()
Örneğin bayrak yazıyorsun tüm ülke lerin bayrak emoji leri ni listeliyor
ayrıca bunun için TouchPal klavye de fena sayılmaz