WhatsApp çöktü DİKKAT

Bende sorun yok

VPN ile açılıyor.
WhatsApp ve Instagram.

Kısa bir süre çöktü bir şu anda erişebiliyor

WhatsApp da sorun hâlâ devam ediyor,instada en son 2 saat önceki payları gösteriyor 🤷‍♂️

Turrit telegram Messenger kullanıyorum WhatsAppda napcam ki hiç kullanmadım

Turrit telegram Messenger kullanıyorum WhatsAppda napcam ki hiç kullanmadım
Ya Ahmetli arkadaşım. Maalesef mesajlarınızı hep görüyorum ve neredeyse her mesaja sadece muhalafet olmak için yazıyor gibisiniz. Onu kullanma, bunu boşver, onların yerine bunu bunu yapın, şunları oluşturun, bunları oluşturun. Tek tük de olsa birer cümlelik konuyla alakalı fikirleriniz var ama hakkınızı yemeyeyim.
Sanırım bilmiyorsunuz ama forumda yaşı geçkin çok fazla kişi var ve bu şekilde cevap yazdıklarınızın çoğu ne diyor acaba diye düşünüyordur. 50-60 yaşından sonra insanlardan programlamacı olmalarını bekliyorsunuz resmen.

Sizi ilgilendirmez diyorsanız çözümü bulurum sorun değil ama rica etsem her konuya yapma, etme şunu yap diye girmezseniz sevinirim.

Ya Ahmetli arkadaşım. Maalesef mesajlarınızı hep görüyorum ve neredeyse her mesaja sadece muhalafet olmak için yazıyor gibisiniz. Onu kullanma, bunu boşver, onların yerine bunu bunu yapın, şunları oluşturun, bunları oluşturun. Tek tük de olsa birer cümlelik konuyla alakalı fikirleriniz var ama hakkınızı yemeyeyim.
Sanırım bilmiyorsunuz ama forumda yaşı geçkin çok fazla kişi var ve bu şekilde cevap yazdıklarınızın çoğu ne diyor acaba diye düşünüyordur. 50-60 yaşından sonra insanlardan programlamacı olmalarını bekliyorsunuz resmen.

Sizi ilgilendirmez diyorsanız çözümü bulurum sorun değil ama rica etsem her konuya yapma, etme şunu yap diye girmezseniz sevinirim.
Bence signal kullanalım ne işimiz var wp falan o neyin nesi öyle..

Bence signal kullanalım ne işimiz var wp falan o neyin nesi öyle..
Hoşgeldin patr0nlu. Onun yerine linux öğrenip kodiye cloudstreame eklenti yap daha iyi ve hiçbir noktalama işareti kullanma ki mesajların tekrar okunmak zorunda kalsın bence en iyisi güvercinApp

Hoşgeldin patr0nlu. Onun yerine linux öğrenip kodiye cloudstreame eklenti yap daha iyi ve hiçbir noktalama işareti kullanma ki mesajların tekrar okunmak zorunda kalsın bence en iyisi güvercinApp
Az çok linux biliyorum ama kodiye eklentiyi python ile yazmam gerekiyor açıkçası bunu vakit kaybı olarak görüyorum cloudstream için de kotlin kullanmam gerek ama bu da vakit kaybı ben tercihimi signaldan yana kullanacağım;?!"'_/+(&

Çoğunlukla telegram kullanıyorum uzun süredir, whatsapp sadece duruyor telefonda ama baktım şu an için çalışıyor gözüküyor mesajlar gelmiş :)

Geri