📢Webteizle Film İster İzle➱İster İndir🟢Kategori ve Afiş Mevcut✅M3U🟩

erencan84

Paylaşımcı
Konular
34
Webteizle Film Sitesinde Okru Filmlere Ait M3U Olacaktır. Filmleri En Yüksek Kalitede İzleyebilir, Dilerseniz İndirme Yapabileceksiniz.Filmler MP4 Formatında Sunulacaktır.Okru Filmler Embed Kodunda Değil VideoID Üzerinden Sunulmuştur.
Eklemeler Aşağıdaki M3U Üzerinden Olacaktır. Manuel Ekleme Yapılacaktır.

Son düzenleme:
Webteizle Film Sitesinde Okru Filmlere Ait M3U Olacaktır. Filmleri En Yüksek Kalitede İzleyebilir, Dilerseniz İndirme Yapabileceksiniz.Filmler MP4 Formatında Sunulacaktır.

eline emeğine sağlık kardeş izlemeye başladık bile tşk ler

biz id ekleyip izleyebiliyor muyuz? bir kaç tane listede olmayan film için id yazdım denedim açmadı.

biz id ekleyip izleyebiliyor muyuz? bir kaç tane listede olmayan film için id yazdım denedim açmadı.
eklersiniz ancak ekleyeceğiniz linkler embed link olmalı. herhangi bir sitesinin filmi bulduğunuz ve izlediğiniz link değil. o şekilde eklerseniz çalışmaz. zaten eses sorun embed linkleri sitelerden çekmekte. sürekli html kodlarında güncelleme yaptıklarından listelerden bulunan linkler de bazen çalışmayabilir. bu iş için sürekli vakit ayırmak ve linkleri güncel tutmak gerek ki o da çok zor.

#EXTINF:-1 ile başlayan satırı kopyalayıp kendi filminie göre değiştirn. alt satırada embed linki ekleyin kaydedin çalışacaktır.

Embed Link Değildir Arkadaşlar APK Üzerinden İzlenebilen VideoID Kodları Üzerinden Çalışmaktadır. Dileyen Arkadaşlar GİTHUB Sayfasına ID Alma PHP Ekledim. Kafa Yormak İsteyen Olursa

Webteizle Film Sitesinde Okru Filmlere Ait M3U Olacaktır. Filmleri En Yüksek Kalitede İzleyebilir, Dilerseniz İndirme Yapabileceksiniz.Filmler MP4 Formatında Sunulacaktır.Okru Filmler Embed Kodunda Değil VideoID Üzerinden Sunulmuştur.

Eline sağlık güzel olmuş, fakat çok fazla kategorilere ayrılmış ayrıca altyazı seçeneğide olsa güzel olur
hayırlı olsun

Eline sağlık güzel olmuş, fakat çok fazla kategorilere ayrılmış ayrıca altyazı seçeneğide olsa güzel olur
hayırlı olsun
Filmin Sitesinde Kategori Yapıldığı Şekliyle Kategorilendirme Yapılmıştır. Sitesinde Gerek Dublajlı Gerekse Altyazılı Sunulduğu Şekilde Ayarladım.Tabiki okru Filmler İçin Geçerlidir.

eklersiniz ancak ekleyeceğiniz linkler embed link olmalı. herhangi bir sitesinin filmi bulduğunuz ve izlediğiniz link değil. o şekilde eklerseniz çalışmaz. zaten eses sorun embed linkleri sitelerden çekmekte. sürekli html kodlarında güncelleme yaptıklarından listelerden bulunan linkler de bazen çalışmayabilir. bu iş için sürekli vakit ayırmak ve linkleri güncel tutmak gerek ki o da çok zor.

#EXTINF:-1 ile başlayan satırı kopyalayıp kendi filminie göre değiştirn. alt satırada embed linki ekleyin kaydedin çalışacaktır.
ben sitede ok ru alternatifi seçince gelen embed üzerinde sağ üstte çıkan video bağlantısında ki (ok. ru/video/10163274123881 gibi bir url veriyor) id'i denedim.

Filmleri Oynatan ID Dediğim Aşağıda Resimde Görülmektedir. Gerek Türkçe Dublaj ve Gerekse Altyazı ID ler Gösterilmiştir. Filmlerdeki Kategorilendirme Sitesindeki Mevcut İlk Kategori İsmiyle Oluşturulmuştur. Listenizi Güncelleme Yaparak Güncel Kategorilendirmeyi Görebilirler

Ekli dosyalar

• Screenshot 2025-12-04 09.31.11.png
    Screenshot 2025-12-04 09.31.11.png
    238.7 KB · Görüntüleme: 24
sitedeki embed üzerinde sağ üstte çıkan video bağlantısında ki id'i kullanabilsek çok daha pratik olurdu.

Geri