Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Lg webos sistem bildiğim kadarıyla kapalı apk yüklemelerine, yani kısacası mümkün olan yöntemler var daha önce Reddit'te okudum bazı makalelerl ama bu yöntemler tv'nizi garanti kapsamı dışında bırakıyor ve profesyonel değilseniz bu konuda tavsiye de etmiyorlar.Merhaba LG daha doğrusu webos sistemlere apk yükleme yapılıyor mu, nasıl yükleme oluyor acaba.
Onlara APK yüklenmez. İşletim sistemleri farklı.Merhaba LG daha doğrusu webos sistemlere apk yükleme yapılıyor mu, nasıl yükleme oluyor acaba.
Webos işletim sistemine apk yüklenmez kendi marketindeki uygulamaları kullanabilirsin. Android box alıp apk yükleyebilirsin.Merhaba LG daha doğrusu webos sistemlere apk yükleme yapılıyor mu, nasıl yükleme oluyor acaba.
Bu konuya bakın , yükleyebilirseniz daha keyifli bir TV olabilirMerhaba LG daha doğrusu webos sistemlere apk yükleme yapılıyor mu, nasıl yükleme oluyor acaba.