Yardım WEBOS LC TV İLK AÇILIS SORUNU.

patisca

Üye
Konular
4
Lütfen konuları ilgili kategorilerinde açalım ve kullanılan karakterlerde siyah harici renk kullanmamaya özen gösterelim. (konu ilgili alanına taşınmıştır.)
" WeboS LC TV " yeni genel bir güncelleme geldi.
Uyguladım ve ilk açılışta "TV" modun da açılan tv artık "MENÜ" açılmaya başladı.
Bunu tv de ilk açılış " TV " modun da açılması için yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

--------------------------------------------------------

Lütfen konuları ilgili kategorilerinde açalım ve kullanılan karakterlerde siyah harici renk kullanmamaya özen gösterelim. (konu ilgili alanına taşınmıştır.)
Laperdesi

Moderatör tarafında düzenlendi:
" WeboS LC TV " yeni genel bir güncelleme geldi.
Uyguladım ve ilk açılışta "TV" modun da açılan tv artık "MENÜ" açılmaya başladı.
Bunu tv de ilk açılış " TV " modun da açılması için yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

--------------------------------------------------------

Laperdesi
Teşekkürler Laperdesi

Tv ayarlarını kontrol ettiniz mi başlangıç gibi bir seçenek var ise oradan değişim yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Tv ayarlarını bi gözden geçirmek faydanıza olabilir.

Kumandada yukarı sağa sol tuşlarının sol üst kısmında res tuşu var altta arka planda açık olan uygulamalar var oradan uygular üzerine gelip yukarı okla kaldırın. kumandadan giriş tuşuna basıp ( kare soldan ok olan sembol lü tuş ) CANLI girişi seçin sorun kalmaz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri