WBF-Türkiye 2025 Uluslararası İstanbul Açık Modern Tavla Şampiyonası Davetiyesi

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
200
Tavla sever arkadaşların dikkatine;

ADKq_Nbd8ikdd9ag8Wvm1bHBeYdrZkwX0fi964-Xop2TvR8WmWGhX85estbLpL6n4HeOjpJf-HcfVBafnQq7wIUBfJYGeODd-TOXyKO2rMOxvFdUvWMSx8DnRTZWZ5oOlKtv-5hveGMu5bokUQmPhkhJnWNhAObl09aaq0a5pD3jmLP00oXXlA=s0-d-e1-ft
WBF-Türkiye 2025 Uluslararası İstanbul Açık
Modern Tavla Şampiyonası Davetiyesi​
Sn. Tavlasever,

WBF-Türkiye Organizasyonu'nca yeni yılın açılış faaliyeti olarak İstanbul'da on beşincisi tertiplenerek yerli ve yabancı ustaları bir kez daha buluşturacak olan uluslararası yürütümümüz WBF-Türkiye 2025 Uluslararası İstanbul Açık Modern Tavla Şampiyonası, 10-12 Ocak 2025 tarihlerinde, 5 yıldızlı Akgün İstanbul Hotel'de gerçekleştirilecektir. 18 yaşını doldurmuş tüm tavlaseverlere açık olan şampiyonaya kayıtlar 20 Aralık 2024 itibarı ile açılmıştır.​

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl yine WBF'nin lider kadrosu yanında yurtdışından da katılım alması beklenen ve halihazırda çeşitli ülkelerden ön kayıt bildirilmiş olan şampiyona, WBF Türkiye Temsilcisi Arda Fındıkoğlu ve organizasyon ekibimizin yönetiminde, garanti toplam 11.500 Euro mertebesi değerde birbirinden kıymetli armağanlarla taçlanan ve tüm detaylarına adresli sitemizden ulaşılabilecek toplam 10 ayrı aksiyondan meydana gelecektir.​

Konaklama konusunda ev sahibimizin sunduğu grup indirimlerinden faydalanabilmek için olası taleplerin kayıt esnasında bildirilmesi gerektiğini hatırlatır, 10 Ocak akşamüstü Akgün İstanbul Hotel'in konforlu ortamında buluşmak ve 24 yıllık WBF-Türkiye Organizasyonu güvencesinde 2025 İstanbul Açık'ta modern tavla keyfini üç gün boyunca dünya oyuncularıyla birlikte yaşamak dileklerimizle ilginize teşekkür eder, şimdiden iyi seneler dileriz.​
Saygılarımızla,

WBF-Türkiye Organizasyonu

Tavla severim. Özellikle oynamaktan zevk aldığım arkadaşlarımla oynamayı daha çok severim ama turnuvalık değilim tabi ki 😄

Fincanla bile olsa art arda çift atanlara ve kırığı olduğu anda açık tek kapıya girip direkt çıkanlara sinir olurum 😅

Tavla severim. Özellikle oynamaktan zevk aldığım arkadaşlarımla oynamayı daha çok severim ama turnuvalık değilim tabi ki 😄

Fincanla bile olsa art arda çift atanlara ve kırığı olduğu anda açık tek kapıya girip direkt çıkanlara sinir olurum 😅
O arayı kapat da çıkmasın 😁

Ben de iyi tavla oynarım ama tavlada belli bir tecrübeden sonra iş çok fazla zara (yani şansa) kalıyor. Gününde olan birini taş da çalsanız yenemezsiniz :) Bir de bir ara o kadar çok oynardık ki (turnuvalar, o gelir diğeri gider vs) çok sıkıldım :D

O arayı kapat da çıkmasın 😁
5 kapı almışsın teki açık hangisi olduğu önemli değil ama altı kapın açık tabi adam tekten girip diğer zarı da yüksek atınca "küstüm" diyesi geliyor insanın 😅

5 kapı almışsın teki açık hangisi olduğu önemli değil ama altı kapın açık tabi adam tekten girip diğer zarı da yüksek atınca "küstüm" diyesi geliyor insanın 😅
İlk 6 kapalı olacak, 7 açık olabilir😀

Ben de iyi tavla oynarım ama tavlada belli bir tecrübeden sonra iş çok fazla zara (yani şansa) kalıyor. Gününde olan birini taş da çalsanız yenemezsiniz :) Bir de bir ara o kadar çok oynardık ki (turnuvalar, o gelir diğeri gider vs) çok sıkıldım :D
Tecrübe olmadan şans da olmaz hocam 🙂 Ben de iddiasız iddialılardanım😀 Belki bir gün bir yerde 😇

Son düzenleme:
Tecrübe olmadan şans da olmaz hocam 🙂 Ben de iddiasız iddialılardanım😀 Belki bir gün bir yerde 😇
Orası kesin, kötü oyuncu şansla bile kazanamaz ama 2 iyi oyuncu arasındaki tek fark genelde zar oluyor 🎲🎲

Bak mesela hep yek geldi :p Oyuna yeni başladıysak ne ala ama taş topluyorsak ya da oyun kaçağa döndüyse kötü zar 😁

Orası kesin, kötü oyuncu şansla bile kazanamaz ama 2 iyi oyuncu arasındaki tek fark genelde zar oluyor 🎲🎲

Bak mesela hep yek geldi :p Oyuna yeni başladıysak ne ala ama taş topluyorsak ya da oyun kaçağa döndüyse kötü zar 😁
Haklısın hocam. Ama ben de diyorum ki ne yapıp edip kaçırmamak lazım🙃

Kurallar da önemli. Kırmak zorunlu mu mesela. Öyle olduğunda zevk ve sinir başka bir seviyeye çıkabiliyor 😅

Geri