Warp (1.1.1.1) Tarafımca Modlanmıştır

patr0n

Geliştirici
Konular
38
Merhaba değerli forum sakinleri, bugün konuğumuz Warp yani 1.1.1.1 uygulaması.

Uygulama tarafımca modlanmış olup son sürüm ve sınırsız sürümdür. Unlimited kiliti açılmış bulunmaktadır.
Uygulamayı kendim kullandığım için modladım burada da kullanmak isteyen olursa diye bırakıyorum. Virüstotal sonucu paylaşmıyorum ama tahminlerime göre debugkey veya testkey adı ile bir uyarı verecektir bu uyarı imza kaynaklıdır bu uygulamaya imza attığım vakit boyutu 2 katına çıkıyor o sebepten ötürü imzalamadım bilginiz olsun. İyi forumlar dilerim.

Screenshot 2025 01 09 13 28 03 698 comcloudflareonedotonedotonedotone

Uygulama tarafımca modlanmış olup son sürüm ve sınırsız sürümdür. Unlimited kiliti açılmış bulunmaktadır.
Uygulamayı kendim kullandığım için modladım burada da kullanmak isteyen olursa diye bırakıyorum. Virüstotal sonucu paylaşmıyorum ama tahminlerime göre debugkey veya testkey adı ile bir uyarı verecektir bu uyarı imza kaynaklıdır bu uygulamaya imza attığım vakit boyutu 2 katına çıkıyor o sebepten ötürü imzalamadım bilginiz olsun. İyi forumlar dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 2693
nikah masasına oturduysan o imzayı atmalıydın boyut önemsiz :) eline sağlık yaptın yine açılışını :D :D :D

Ekli dosyayı görüntüle 2693
Teşekkür ederim iyi ki varsın ve buradasın... Ellerine sağlık.

..
Teşekkür ederim, kendi çapımızda yapıyoruz bir şeyler 😅

..

Teşekkür ederim sizde iyi ki varsınız :)

İmzasız hali bile 264Mb :)
Tabi başka birşey indirmiyorsam :)

İmzasız hali bile 264Mb :)
Tabi başka birşey indirmiyorsam :)
ben başka bir şey indirtecek insan mıyım abi sorarım sana ?
İmzadan kastım android için geçerli olan signature dan bahsediyorum içinde imza var ama testkey imzası var release imzası basınca boyut ikiye katlanıyor. Uygulama direkt play store üzerinden indirdim modladım play store da artık genelde düz apk yerine bundle seçeneği kullanılıyor yani bir apk içinde birden fazla apk oluyo çalışması için e bende bunları tek apk içine gömünce haliyle boyut fazla oluyo yani rahat olabilirsin sıkıntı yok virüs vs koymadım hiç bi zaman koymadım eğer koysaydım şu an forumda çoğu kişinin şeylerini uçurmuştum :)

ben başka bir şey indirtecek insan mıyım abi sorarım sana ?
İmzadan kastım android için geçerli olan signature dan bahsediyorum içinde imza var ama testkey imzası var release imzası basınca boyut ikiye katlanıyor. Uygulama direkt play store üzerinden indirdim modladım play store da artık genelde düz apk yerine bundle seçeneği kullanılıyor yani bir apk içinde birden fazla apk oluyo çalışması için e bende bunları tek apk içine gömünce haliyle boyut fazla oluyo yani rahat olabilirsin sıkıntı yok virüs vs koymadım hiç bi zaman koymadım eğer koysaydım şu an forumda çoğu kişinin şeylerini uçurmuştum :)
700 mb boş ile yukleyemedım ama kurucam inandım box da görmek istiyorum

700 mb boş ile yukleyemedım ama kurucam inandım box da görmek istiyorum
box cihazda çalışır mı bilmiyorum muhtemelen çalışmayacaktır yinede denemek istiyorsanız deneyin :D arm64 v8a sürümde sorunsuz çalışacaktır armeabi v7 sürüm için muhtemelen çalışmaz..

box cihazda çalışır mı bilmiyorum muhtemelen çalışmayacaktır yinede denemek istiyorsanız deneyin :D arm64 v8a sürümde sorunsuz çalışacaktır armeabi v7 sürüm için muhtemelen çalışmaz..
ben sen yaptın diye bir bakıyım dedim oldu oldu olmadı uygulama yuklenmedi diyor yer ıle alakası yoktur dıyosan kasamıyım boşuna :)

ben sen yaptın diye bir bakıyım dedim oldu oldu olmadı uygulama yuklenmedi diyor yer ıle alakası yoktur dıyosan kasamıyım boşuna :)
Dediğim gibi boxta çalışmıyor muhtemelen telefonda arm64 v8a da çalışacaktır mobilde dene hocam

mi box kurdum apk acıkken ottplayer açılmıyor neden acaba?

Screenshot 2025 01 09 14 11 12 710 ruandr7edeviceinfohw
Bakın burada mod 64 bit demek cihazın 64 bit olduğunu söylemektedir. ABI yazan yer arm64 v8a olduğunu gösteriyor. Cihaz arm64 v8a ise sorunsuz çalışır. Altta dikkat ettiyseniz desteklenen ABI diyor hem arm64 hemde armeabi v7a diyor bu ise her ikisinide destekliyor demek. Bu özellikler benim telefonumun özelliği sizin telefonunuz da bu şekilde her ikisini destekliyordur ama uygulama sadece birini destekliyorsa genelde çalışmaz.

IMG 20250109 141749
Bakın bu görsel uygulamanın play store sürümü olan bundle sürümü yani apks sürümü içinde birden fazla apk mevcut hepsi uygulamanın çalışması için gerekli. arm64 v8a kütüphanesi kendi başına 250 mb. Ben bunların hepsini tek apk içine topladığım için boyut yükseldi. Harici bir şey yoktur güven sorunu yaşayanlar için açıklamada bulunmak istedim :)

Ekli dosyayı görüntüle 2696
Bakın bu görsel uygulamanın play store sürümü olan bundle sürümü yani apks sürümü içinde birden fazla apk mevcut hepsi uygulamanın çalışması için gerekli. arm64 v8a kütüphanesi kendi başına 250 mb. Ben bunların hepsini tek apk içine topladığım için boyut yükseldi. Harici bir şey yoktur güven sorunu yaşayanlar için açıklamada bulunmak istedim :)
abi sen kütüphane de olan kitapları koydun bekçiyi değiştirdin sadece özet bu aslında box da açsa iyidi ama olmadı :D :D :D

Konuyu görüntüleyenler

Geri