Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet akıcı 50 fpsmor 1 çok kaliteli 50fps sanırım.
m3u olarak kulanmak isteyenMerhaba arkadaşlar, başka bir forum sitesinden aldığım m3u listesindeki yerel kanallar ve gereksiz olan diğer kanalları çıkartarak sizlerle paylaşıyorum. Şu anda kanalların tamamı aktif haldedir. Listeyi hazırlayan ARKADAŞA TEŞEKKÜR ederim.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
eyvallahMerhaba arkadaşlar, başka bir forum sitesinden aldığım m3u listesindeki yerel kanallar ve gereksiz olan diğer kanalları çıkartarak sizlerle paylaşıyorum. Şu anda kanalların tamamı aktif haldedir. Listeyi hazırlayan ARKADAŞA TEŞEKKÜR ederim.
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun üstatm3u olarak kulanmak isteyen
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
m3u olarak kulanmak isteyen
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bu aktif bağlantı olayını m3u yu oluşturan kişi mi belirliyor hocam, yani ona sınır koymazlarsa olmuyor mu, illa sınır gerekli miBU LİSTENİN 50 KİŞİLİK KULLANIMI VAR YANI 51. KİŞİ IZLEYEMEZ ONA GÖRE KULLANIN DOSTLAR
kaç kişi izleyebilir zaman süresini sadece sever sağlayıcısı belirler dediğiniz gibi m3u oluşturan kişi oluyorBu aktif bağlantı olayını m3u yu oluşturan kişi mi belirliyor hocam, yani ona sınır koymazlarsa olmuyor mu, illa sınır gerekli mi
bein 2-3-4-5 max 2 yok hocam ama yine faydalı paylaşım olmuş teşekkürler
Teşekkür ederim hocam televizyona artık kurarım cansınBuyur kardeş, full liste, kanallar içeresinden istediğini seç