Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline Emeğine Sağlık @birdirbir Kardeşim.SaolEkteki dosyaları Vpn ile izleyebilirsiniz.
İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.
İyi Seyirler...
Müzik için teşekkürler...Eline Emeğine Sağlık..Sayfada Sizleri ağırlarken Müziğin sesini açıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.
Ekteki dosyaları Vpn ile izleyebilirsiniz.
İçerikler aynı sadece user/pass farklıdır.
İyi Seyirler...
Tek link olarak mı diyorsunuz böylemi anladım eğer öyle ise bu mümkün değil server kiralayıp linkleri oraya yükleyip tek adres olarak verebilir diye biliyorum yoksa birleştirmesi bu şekilde olanaksız ben böyle biliyorum farklı bilgisi olan varsa yazsın bende öğrenmiş olurum.Bunu dosya değilde normal link olarak yapamazmisiniz tvye yukleyemiyorum
Tv ya yüklenmiyor kiTek link olarak mı diyorsunuz böylemi anladım eğer öyle ise bu mümkün değil server kiralayıp linkleri oraya yükleyip tek adres olarak verebilir diye biliyorum yoksa birleştirmesi bu şekilde olanaksız ben böyle biliyorum farklı bilgisi olan varsa yazsın bende öğrenmiş olurum.
Şifreli adres bu şekilde tv kullanamzsınTv ya yüklenmiyor ki
Google tvTv derken ne tür tv üzerinde android özelliği var mı yok mu açıklama yapmamışsınız
format m3u değil tv kullanmazsın dosyayı m3u olarak kaydetmek çözüm değil önemli olan içindeki adreslerin m3u olması içindeki adreslerden bir örnek veriyorum.Google tv
Okadar mi biliyosun yükledim suan kullaniyorumformat m3u değil tv kullanmazsın
Kullanıyorsan mesele yokOkadar mi biliyosun yükledim suan kullaniyorum
Psphon Pro Tum Cihazlar İcin Surumleri Var Google Arama Motoruna Psiphon Yazarak Kendi Sitesindende Ucretsiz Olarak İndirebilirsiniz.Psiphon İle Alakalı @Sinetech Hocamızın Youtube"de Tanıtım Video"suda Vardı.selam mutlu sağlıklı huzurlu pazarlar hangi vpn açar acaba bunarı windows için onerınızı alabılırmıyım ucretsız olursa sevınırım teşekkurler