Vodafone 20 GB 1000 Dakika 250 SMS 182 TL

bunlar genelde numara taşıma kampanyaları, bu normal kampanya mı ben suan vodafone kullanıyorum

Numara taşıma kampanyası dostum. Vodafone'dasın ve taahhüdün bitiyor olsa kesinlikle bu fiyattan devam ettirmezler. Diğerleri de aynı şekilde bir politika uyguluyor. Şu an Türktelekom'dayım ve memnunum ama taahhüdüm bitiyor mecburen başka operatöre geçiş yapacağım yoksa geçirecekler.

10 gün önce geçtim 1 günlüğüne yapmışlardı şansa çıktı karşıma hallettim.

1 sene sabit fiyat gayet yeterli uygun.

Ben de geçtim açıldığı günden beri Telekom da idim.. Vodafone u deneyelim bakalım.

10 gün önce geçtim 1 günlüğüne yapmışlardı şansa çıktı karşıma hallettim.

1 sene sabit fiyat gayet yeterli uygun.
Bir günlüğüne ama sürekli yapıyor, forumda bile defalarca başlığı açıldı

Telekom taahhüt sürem 14 gün sonra bitiyor. Şimdi buna geçsem ceza yer miyim acaba? Gerçi son fatura dönemi içindeyim bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama burası Türkiye belli olmaz. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Vodafone'dan çok çektim. Uzak duruyorum. Kullanacağım aklıma bile gelmezdi ama acil lazım olunca Bimcell hat almıştım. Memnun kaldım. Ne zamandır oradayım. Bir bakın derim.

Telekom taahhüt sürem 14 gün sonra bitiyor. Şimdi buna geçsem ceza yer miyim acaba? Gerçi son fatura dönemi içindeyim bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama burası Türkiye belli olmaz. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Yemezsin hocam son 1 ay da bir sıkıntı olmuyor zaten hattın gelmesi etmesi 2-3 gün sürer açılmasıyla birlikte kalır 10 gün geç diğer türlü bunlar kampanyalı tarifeyi 1-2 günlük açıyorlar sonra geri kapatıyorlar

*** içerik yasaktır!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri