VLC üzerinden .m3u oynatılamıyor

Konular
2
Bir kaç .m3u çalıştırdım fakat hiç bir yayın ve ya iptv denilen .m3u uzantıları çalışmıyor ne yapacaz yardım!

intel celeron n3060
4 gb ram
500 gb hdd
intel hd 400
windows 10 ltsc iot 2021 enterprise

Son düzenleme:
Bir kaç .m3u çalıştırdım fakat hiç bir yayın ve ya iptv denilen .m3u uzantıları çalışmıyor ne yapacaz yardım!
Bozuk bir m3u deniyorsanız zaten hangi programı yüklerseniz yükleyin aynı sonucu alırsınız. Belki denediğiniz m3u'lardaki linkler kapanmıştır ya da bulunduğunuz ülke veya isp'niz yüzünden açılmayan linkler olabilir. Uzun lafın kısası önce denediğiniz m3u'ların sağlam olduğundan emin olmak gerekir sonra sorunu sistemde ararsınız. Özel değilse denediğiniz m3u'lardan örnek paylaşın bakalım bizde açılıyor mu?

Oyla 0
Bozuk bir m3u deniyorsanız zaten hangi programı yüklerseniz yükleyin aynı sonucu alırsınız. Belki denediğiniz m3u'lardaki linkler kapanmıştır ya da bulunduğunuz ülke veya isp'niz yüzünden açılmayan linkler olabilir. Uzun lafın kısası önce denediğiniz m3u'ların sağlam olduğundan emin olmak gerekir sonra sorunu sistemde ararsınız. Özel değilse denediğiniz m3u'lardan örnek paylaşın bakalım bizde açılıyor mu?
Türknet kullanıyorum ve şu m3u dosyasını bu forumdan indirmiştim

Ekli dosyalar

• VPN.SİZ.m3u
    8.5 MB · Görüntüleme: 10
Oyla 0
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Oyla 0
iptvnator uygulaması var ben onu kullanıyorum.
windows mağazasına göz atın isterseniz orada da ücretsiz uygulamalar vardır.
windows mağazası:

iptv ile ilgili githubda bir liste var oradaki uygulamalar da göz atabilirsiniz.

Windows mağazasında m3uiptv, iptv smarters, iptv smarters expert, iptv stream player gibi uygulamar var deneyip hoşuna gidenleri kullanabilirsiniz. Bazıları belki satın almanızı isteyebilir onları kullanmayabilirsiniz.

bu uygulama işinizi görebilir.

Oyla 0
Türknet kullanıyorum ve şu m3u dosyasını bu forumdan indirmiştim
Ben de Türknet kullanıyorum, attığınız m3u'daki yayınlardan bazılarını vlc'de denedim sorunsuz açıldı. Linkler çalışıyormuş yani.

Mesela vlc'yi açın Ctrl+N tuşlarına basınca açılan pencereye sadece şu linki deneyin bakalım açılıyor mu?
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Diyorsanız ki "Bu linki denediğimde açılıyor, ama m3u dosyasına çift tıkladığımda vlc'de kanal listesi bir türlü gelmiyor".
Sorun vlc'nin çok fazla kanal içeren listeleri açarken yazılımsal bir sıkıntı yaşaması olabilir.
Bizzat bu sorunu ben de yaşıyorum ve internette bir çok kişinin de vlc'de bu sorunu yaşadığını gördüm.
Fakat bir kaç şey denedim, çözemedim. Sanırım bellek optimizasyonuyla ilgili bir sorun.
Bazı kullanıcılar vlc'nin farklı versiyonlarını deneye deneye sorun çıkarmayan bir versiyon bulduklarını söylüyor. Bu sanırım kişinin sistemine göre değişebiliyor.
Ama diğer kullanıcıların önerdiği programları deneyebilirsiniz birkaç tanesini ben de kullanıyorum.

Oyla 0
iptvnator uygulaması var ben onu kullanıyorum.
windows mağazasına göz atın isterseniz orada da ücretsiz uygulamalar vardır.
windows mağazası:

iptv ile ilgili githubda bir liste var oradaki uygulamalar da göz atabilirsiniz.

Windows mağazasında m3uiptv, iptv smarters, iptv smarters expert, iptv stream player gibi uygulamar var deneyip hoşuna gidenleri kullanabilirsiniz. Bazıları belki satın almanızı isteyebilir onları kullanmayabilirsiniz.

bu uygulama işinizi görebilir.
bilgisayarda microsoft store yok ya ltsc sürümü ya

Oyla 0

Geri