Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Android İcin Ayrı,Pc İcin Ayrı Uygulamalar Oluyor.Apk,Yada,Pc İcin Ayrı Yani,vlc uygulaması hariçi m3u oynatıcı tavsiyesi olan ?
windows için.... vlc açtığım m3u'lar kendi kendine sürekli değişiyor belki bildiğiniz bişey vardır diye onuda yazayım dedim böyle bir sorunla karşılaşıyorum vlc veya Qmplay dışında çaluıştıra bileceğim uygulama varmı ?? herkese teşekkürler...Android İcin Ayrı,Pc İcin Ayrı Uygulamalar Oluyor.Apk,Yada,Pc İcin Ayrı Yani,
Bunu Belirtseniz Ona Göre Yardımcı Olan Olurdu.Saygılarımla
başlığa windows için yazsan iyi olurwindows için.... vlc açtığım m3u'lar kendi kendine sürekli değişiyor belki bildiğiniz bişey vardır diye onuda yazayım dedim böyle bir sorunla karşılaşıyorum vlc veya Qmplay dışında çaluıştıra bileceğim uygulama varmı ?? herkese teşekkürler...
VLC dışında M3U (ve genellikle M3U8) oynatabilen birçok popüler ve güçlü medya oynatıcı alternatifi mevcuttur. M3U listeleri genellikle IPTV yayınlarını izlemek için kullanıldığı için, tavsiyeler genellikle bu amaçla öne çıkan uygulamalardır.vlc uygulaması hariçi m3u oynatıcı tavsiyesi olan ?
Oynatıcı Adı | Öne Çıkan Özellikler | Platform |
PotPlayer | Son derece hafif, hızlı, geniş kodek desteği ve gelişmiş ayar seçenekleri sunar. M3U/IPTV listelerini oynatmakta çok başarılıdır. | Windows |
Kodi | Bir medya merkezi yazılımıdır. M3U listelerini (özellikle PVR Simple Client eklentisi ile) entegre edebilir. Arayüzü TV ekranları için optimize edilmiştir. | Windows, macOS, Linux |
GOM Player | Geniş format desteği ve kullanıcı dostu arayüzü ile popülerdir. | Windows, macOS |
MPV Player | Açık kaynaklı ve minimalist bir oynatıcıdır. Yüksek kaliteli video çıktıları ve düşük sistem kaynağı kullanımı ile bilinir. | Windows, macOS, Linux |
5KPlayer | M3U çalma listelerini ve IPTV akışlarını destekleyen ücretsiz bir medya oynatıcıdır. | Windows, macOS |
Oynatıcı Adı | Öne Çıkan Özellikler | Platform |
TiviMate IPTV Player | Android TV kutuları için en iyi arayüze sahip oynatıcılardan biridir. Kullanışlı, modern ve TV için tasarlanmış şık bir EPG (Elektronik Program Rehberi) sunar (Premium özellikleri vardır). | Android TV, Android |
IPTV Smarters Pro | Birçok IPTV sağlayıcısı tarafından önerilen popüler bir uygulamadır. M3U URL'leri ve kullanıcı adı/şifre ile giriş yapmayı destekler. | Android, iOS, Windows, macOS |
GSE Smart IPTV | Kullanımı kolay, M3U ve M3U8 desteği olan ve neredeyse tüm popüler cihazlarda bulunan bir uygulamadır. | iOS, Android |
Perfect Player | Basit ve TV ekranlarına uygun bir arayüze sahiptir. Birden fazla platformda çalışma yeteneğine sahiptir. | Android, iOS, Windows |
MyIPTV Player | Windows (PC ve Xbox) için ücretsiz, M3U destekli ve EPG entegrasyonu sunan bir uygulamadır. | Windows, Xbox |