Yardım Vlc Player'da m3u listesi açamama sorunu

sametbagis

Üye
Konular
5
Herkese Merhaba. bugün şöyle birşeyle karşılaştım. Bildiğiniz gibi Kekik listesi kaynakları trgoals sitesinden çekiyordu. ve bunlara referrer ve user agent ekleyerek gerek vlc playerda gerekse televizo'da sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorduk. bende aynı şekilde trgoals'den kaynakları aldım kekiğin eski bir yedeğinden referrer kısmını ve kaynak kısmını güncelleyip liste oluşturuyorum ama ne televizoda nede vlc playerda hiçbirisi oynatmıyor. hatta m3u olarak kaydedip üzerine çift tıkalyınca direk vlc playeri çalıştırmış gibi boş olarak playeri açıyor kanal listesi bile gelmiyor. bu konu hakkında yardım edebilecek kimse var mı acaba? yapmış olduğum m3u dosyasını da ekliyorum sadece mor1 ve mor2 var içinde

Ekli dosyalar

• trgoals.m3u
    823 bayt · Görüntüleme: 246
Neyse arkadaşlar sorunu çözdüm tam olarak ne olduğunu billmesem de şuan yayınlar çalışıyor. çalışan m3u dosyasını buraya ekliyorum kullanmak isteyen alabilir. liste otomatik güncellemeli falan değildir ama en azından bugünkü maçları izletir diye düşünüyorum

Ekli dosyalar

• TRGOALS.m3u
    1.8 KB · Görüntüleme: 17
Neyse arkadaşlar sorunu çözdüm tam olarak ne olduğunu billmesem de şuan yayınlar çalışıyor. çalışan m3u dosyasını buraya ekliyorum kullanmak isteyen alabilir. liste otomatik güncellemeli falan değildir ama en azından bugünkü maçları izletir diye düşünüyorum
dk45 de değişirsin muhtemelen :)

Geri