Güle Güle Kullanın Arkadaşlar, İyi Seyirler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Liste size mi ait? Ona göre bir tavsiyede bulunacağım.Güle Güle Kullanın Arkadaşlar, İyi Seyirler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eline Sağlık @talha13 KardeşimGüle Güle Kullanın Arkadaşlar, İyi Seyirler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
#EXTM3U
Liste benim deseydi ben de aynısını yazacaktımbastaki header eksik oldugu icin bazi oynaticilar hata veriyor veya playliste'yi tanimiyor. Ilk basta sunu eklemelisiniz
Siz sormadan zaten yazılmıştı, burada görebilirsinizListe Benim Sorun nedir televizo ile açılıyor
bastaki header eksik oldugu icin bazi oynaticilar hata veriyor veya playliste'yi tanimiyor. Ilk basta sunu eklemelisiniz
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
marcclark hocanın reposu ama sanırım artık ugraşmıyo o repoylaListe size mi ait? Ona göre bir tavsiyede bulunacağım.
Neyi kullanacağız hic link veya bilgi versenizGüle Güle Kullanın Arkadaşlar, İyi Seyirler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.