Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Seal.Merhaba arkadaşlar,
Youtube ve Facebook gibi apk lardan Link kopyalayıp Download yapabilen uygulama ismi önerirmisiniz.
Teşekkürler.
Seal yt için kullanıyorum gerçekten güzel bi program yt-dlp alt yapısı ile kullanıldığı için 1080p premium video kalitesi ile indirme yapabiliyor en yüksek kalite ve en kaliteli ses indirme seçeneği ile indirip oto birleştirme yapıyo gerçekten güzel uygulama @k005 önerilen uygulamaya göz atabilirsiniz.Seal.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Test ediyorum... Teşekkürler.Seal yt için kullanıyorum gerçekten güzel bi program yt-dlp alt yapısı ile kullanıldığı için 1080p premium video kalitesi ile indirme yapabiliyor en yüksek kalite ve en kaliteli ses indirme seçeneği ile indirip oto birleştirme yapıyo gerçekten güzel uygulama @k005 önerilen uygulamaya göz atabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.Seal.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Modern cihazlar arm64 kullanır. Emulatorler x86 veya x86_64Test ediyorum... Teşekkürler.
Hangisini yüklemeliyim :
Seal-1.13.1-arm64-v8a-release.apk
Seal-1.13.1-armeabi-v7a-release.apk
Seal-1.13.1-universal-release.apk
Seal-1.13.1-x86-release.apk
Seal-1.13.1-x86_64-release.apk
Seal-1.13.1-arm64-v8a-release.apk : Bunu Test ettim. sorunsuz yüklendi. Youtube ve Facebook dan download yaptı.
Modern cihazlar arm64 kullanır. Emulatorler x86 veya x86_64
Aklınızda bulunsun.