Yardım Vhs kaset formatındaki görüntüyü daha net yapmak mümkünmü

fener09

Paylaşımcı
Konular
15
Formdaşlar elimde vhs kaset formatında cd'de görüntüler vardı sayenizde tavsiye programlarla bozuk cd lerden bir şekilde bilgisaya aktardım yedekledim fakat görüntüler çok kötü tabi 24 yıllık görüntüler bunları bilgisayarda programlarla kendi imkanlarımızla daha net bir görüntüye dönüştürmek mümkün olurmu acaba tşkler

Son düzenleme:
Açıkcası vhs kasetleri ilk defa duyuyorum ve kalite arttırma konusunda bir şeyler yapmadım. Yinede birazcık araştırma yaptım ve bir uygulama buldum, bazı insanlar upscaling için bunu önermiş. Çalışıp çalışamayacağından emin değilim ancak yinede bir deneyiniz.

Açıkcası vhs kasetleri ilk defa duyuyorum ve kalite arttırma konusunda bir şeyler yapmadım. Yinede birazcık araştırma yaptım ve bir uygulama buldum, bazı insanlar upscaling için bunu önermiş. Çalışıp çalışamayacağından emin değilim ancak yinede bir deneyiniz.
bizim yaşlardaki gençliğimizde o zamanlarda kullanılıyordu vhs ler bilen bilir şimdi teknoloji uçtu aldı başını gitti neyse tavsiye ettiğiniz programla deniyelim bakalım becerebilecekmiyiz

Son düzenleme:
önerdiğiniz program bizim emektar laptopta açmadı

Arkadaşa katkınız için Teşekkürler ama AVC free olarak video boyutu açısından beklentileri karşılamaz Nette full versiyonları varsada hiçbiri üreticinin en son sürümü olmayacağından kullanılamaz AVC'yi kullanmak için Son sürüme sahip olmanız gerekir bunun içinde parayla almanız gerekir.
VİDEO KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ŞU 3 PROGRAM SON DERECE KALİTELİ SONUÇ VERİR
1-DvdFab UniFab
2-VideoProc
03-WinxDvd
Konu sahibi isterse DM'den bu programların FULL VERSİON linklerini gönderebilirim.

Arkadaşa katkınız için Teşekkürler ama AVC free olarak video boyutu açısından beklentileri karşılamaz Nette full versiyonları varsada hiçbiri üreticinin en son sürümü olmayacağından kullanılamaz AVC'yi kullanmak için Son sürüme sahip olmanız gerekir bunun içinde parayla almanız gerekir.
VİDEO KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN ŞU 3 PROGRAM SON DERECE KALİTELİ SONUÇ VERİR
1-DvdFab UniFab
2-VideoProc
03-WinxDvd
Konu sahibi isterse DM'den bu programların FULL VERSİON linklerini gönderebilirim.
alakanızdan dolayı tşkler bir deneyeyim beceremezsek DM den yardım alırız

Topaz Video Aİ çok fazla güç tüketimi ve üst düzey Grafik kartına ihtiyaç duyar ortalama 2-2,5 GB HD bir render için en az 15 saat beklemeniz gerekir (tabiki sistem bieleşenlerine göre farklılık gösterir.)
Kaynak kullanımı için yapacak bir şey yok. Topaz genelde en iyi sonucu verir.

Geri