Vestel TV mi iyi Beko mu iyi

remixtik

Paylaşımcı
Konular
180
Bir abimiz ile kendisi Karadenizli 😀 inatçı tabi
Neyse ben Vestel TVlerin kötü oldugunu yazılım panel vs dedim Beko daha iyi dedim o da Vestel iyi dedi size sorum
Vestel mi Beko mu daha iyi panel ses vs vs

Hangi modelden bahsediyoruz asıl mesele bu? Armut ile elma karşılaştırmayalım sonra

Bir abimiz ile kendisi Karadenizli 😀 inatçı tabi
Neyse ben Vestel TVlerin kötü oldugunu yazılım panel vs dedim Beko daha iyi dedim o da Vestel iyi dedi size sorum
Vestel mi Beko mu daha iyi panel ses vs vs
Bence ikisi de iyi değil Sunny bile onlardan daha iyi

Beko 2023 var bende cok kotu. Samsung,lg,philips,tcl'den sasmamak lazim

Yazı tura attım para dik geldi 🙄

vestel kullanıyorum 15 senedir tık bile demedi çalışıyor

Her iki modelinde tüplusu kullandım Vestel tüplü daha iyi çıktı Beko tüplü ekran kayma yaptı 2016 da tüplüden oled Beko ya geçtim ondada yanma vardı Sonuç 2 sinede yaklaşma Başka modelleri seçin

Aynı şeyin laciverti. İki markaya da yönelmem ben şahsen. Bütçesine göre adam akıllı bir televizyon alınabilir.

Bu videoda 65 inç OLED televizyonları
LG ve Samsung modelleri üzerinden
en ucuzdan en pahalıya sıraladım.

• WOLED
• OLED evo
• Tandem OLED
• QD-OLED

Hangi model kime uygun?
Oyun, film ve gündüz izleme senaryolarını
detaylıca anlattım.

1982 de philips siyah beyaz tv ile basladim 2015 da hata edip arcelik smart tv aldim hiç memnun degilim sanirim bozulursa philips den şamayacagim eskiden philis leri kösesinde papagan resmi vardi ve goruntu kalitesi ise efsaneydi 89 da kuman taktirmistik renkli tv almistik o zaman memlekete gondermistim 2020 ye kadar tv aktifti tupu bitince çöpe atmislar

1982 de philips siyah beyaz tv ile basladim 2015 da hata edip arcelik smart tv aldim hiç memnun degilim sanirim bozulursa philips den şamayacagim eskiden philis leri kösesinde papagan resmi vardi ve goruntu kalitesi ise efsaneydi 89 da kuman taktirmistik renkli tv almistik o zaman memlekete gondermistim 2020 ye kadar tv aktifti tupu bitince çöpe atmislar
Philips iyidir

Ben Vestel fabrikasında çalışıyorum 2 tane tv aldım biri Arçelik biri Grundig bu iki markada Beko Fabrikasında üretiliyor 2 yıl önce Grundig tv ekranında renkli çizgiler çıktı servis tv götürdü ikame tv getirdiler 2 hafta sonra sıfır dönemin en son model tv getirdiler Vestelin ekmeğini yiyorum ama kalite ürün sonrası hizmete beko eko sistemi dışında başka marka kullanmadım beyaz eşyalarda Beko Arçelik karışık uzun yılardır kullanıyorum ama vestelin ürün satışı sonrası hizmeti zayıf Vestel fabrikası yemakensinde 60 inç bir tv var 7 yıldır günde en az 15 saat çalışyor tv ilk günkü gibi çalıyor Beko marka tv görüntü kalitesi doğal Vestel tv lerde görüntü kalitesi çok canlı siyah renk harici diğer renkler doğalın dışında çok keskin görüntü yansıtıyor

Geri