Venüs+ Pro IPTV Player Premium v5.0 & Hızlı ve Stabil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nejdetcan

ZİYARETÇİ ÜYE
Konular
8

Venüs+ Pro IPTV Player Premium v5.0 & Hızlıve Stabil

*Uygulama arayüzü İbo ve Shamel Playerler ile benzerlik göstermektedir.​

*Hızlı Güçlü, ve Şık, bir Oynatıcıdır.​

*M3u Url ve Xtream codes Apı destekler, M3u Files/Dosyalarını desteklemez.​

❤️İYİ GÜNLERDE KEYİFLE KULLANMANIZI DİLERİM❤️

Ekli dosyayı görüntüle 3453

Ekli dosyayı görüntüle 3454

Ekli dosyayı görüntüle 3455

Ekli dosyayı görüntüle 3456

İNDİRME LİNKLERİ:

Son düzenleme:
Reis içinde canlı tv var mı ulusal kanallar

İNDİRME LİNKLERİ:

Öncelikle emek verdiğiniz için teşekkür ederim fakat oynatma listesi ekleyip onayladığım halde bir reaksiyon vermiyor yani olduğu yerde duruyor kısaca yüklediğim m3u dosyasını açmıyor tepki vermiyor bunun nedeni ne olabilir?

emeğinize sağlık

Öncelikle emek verdiğiniz için teşekkür ederim fakat oynatma listesi ekleyip onayladığım halde bir reaksiyon vermiyor yani olduğu yerde duruyor kısaca yüklediğim m3u dosyasını açmıyor tepki vermiyor bunun nedeni ne olabilir?
1737670248837 Sanırım url olarak yazman gerekiyor yukarıda m3u files desteklemez yazıyor

Rica ederim iyi günlerde kullanın X bir isim verik m3u linkini yazdıktan sonra bir sekme/kutucuk oluşur oraya basmanız/tıklamanız gerekiyor eğer çalışmıyorsa m3u linkiniz bozuk yada günü geçmiş demektir. başka bir m3u linki deneyiniz.

m3u listelerini desteklemediğini belirtmiş arkadaşımız

Lütfen üslubumuzu bozmayalım
Bakın bilip bilmeden denemeden etmeden yorum yapıyorsunuz KARAR ALDIM ARTIK BU FORUMDA HİÇ BİR ŞEY PAYLAŞMAYACAĞIM.
Merhabalar ben sizi kötülemek için söylemedim kendi deneyimimi yazdım belki biri bana yardımcı olabilir diye ama siz fazla tepki gösterdiniz neyse ister paylaşın ister paylaşmayın bana *** yok🙄

Ayrıca denemeden etmeden demişsin bu bir iftira ben denedim olmadı maalesef dedim kötü birşey demedim etmedim sen niye sinirlendin anlamadım

Iyi günler dilerim

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
-Uygulama Shamel in kopyasıdır,arkadaşımız zaten belirtmiş,
-Uygulama gördüğüm kadarıyla ücretsiz,
Lütfen birbirimize karşı daha anlayışlı olalım, üslubumuzu bozmadan saygılı davranalım.
Burada herkes hiç bir karşılık beklemeden bildiklerini paylaşıyor.

Arkadaşlar,
-Uygulama Shamel in kopyasıdır,arkadaşımız zaten belirtmiş,
-Uygulama gördüğüm kadarıyla ücretsiz,
Lütfen birbirimize karşı daha anlayışlı olalım, üslubumuzu bozmadan saygılı davranalım.
Burada herkes hiç bir karşılık beklemeden bildiklerini paylaşıyor.
Doğrudur bilerek saygısızlık yapmadım ben sadece benim yaşadığım sorunu yazdım arkadaş da saçma sapan bir cümle kurdu aman neyse ya olan oldu biten bitti iyi günler dilerim

uygulama gayet basarili ve hizli,Tv boxta maus tam anlamiyla calismiyor,tek eksikli bu bana gore..Emekleriniz icin tskler

İNDİRME LİNKLERİ:

Uygulama mükemmel olmuş ellerinize sağlık birçok ücretli ip TV uygulamasının açmadığı linki çok kısa bir sürede actı ses ve görüntü kalitesi de güzel 👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri